Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

I will only truly have left this school when none here are loyal to me. Help will always be given at Hogwarts to those who will ask for it.
 
KazaloPortalIščiRegistriraj sePrijavaTrenutno še ni nobenega dogodka.Gryffindor: 0
Slytherin: 0
Hufflepuff: 0
Ravenclaw:0
Mesec: September
Vreme: vetrovno, rahlo oblačno
Temperatura: 15 stopinj


Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore - headmaster
Minerva McGonagall - headmistress
Zasnova foruma in ideja je last
Albusa Dumbledorja. Forum je prav tako vsebinsko uredil.

Prosimo, da vsebine foruma in grafiko ne kopirate, saj je bilo v to vloženo veliko dela.


Naša pasica:

Bahtroom   Bradavicarkapasica2

Prijatelji:

Bahtroom   Untitled-19

Bahtroom   Vafa

Bahtroom   Zezzwzwz 

 Bahtroom

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Albus P.W.B. Dumbledore
Admin
Admin
Albus P.W.B. Dumbledore


Število prispevkov : 175
Join date : 03/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Bahtroom   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Bahtroom    Bahtroom   Icon_minitimeSob Avg 04, 2012 8:53 am

To je kopalnica gryffindomcev. V rdečem in zlatem. Ločena za fante in dekleta.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazaj na vrh Go down
https://hogwartsacademy.slovenianforum.com
Gost
Gost
Bahtroom   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bahtroom    Bahtroom   Icon_minitimeSre Avg 22, 2012 1:29 am

  Veter. Pokopališče. Lasje so se ji lepili na obraz. Jesensko listje se je vrtinčilo okoli nje in zbiralo v majhne kupčke povsod okoli nje. Jopico je oklepala okoli telesa. Vešče so se ji z nevidnimi krilci zaletavale v lica in mraz jo je bodel v oči. Landor Marshall, je zagledala znano ime na nagrobniku potem pa svojo roko, ki si je počasi izkopavala pot iz groba. Na koncu je pristala v topli vodi, pena pa ji je pljusknila v obraz.
  Zbudila se je in zadihano pogledala okoli sebe ter se zavedla da so bile le moraste sanje. Vidno si je oddahnila in se do ust pogreznila v kad. Lasje si je navijala okoli prsta in na počasi je pramen las menjal svetle, kričeče odtenke. S pogledom je begala po kopalnici. Na koncu se je le pognala na noge in poprijela za mehko brisačo, katero je krasil velik znak njenega doma - Gryffidora. Hitro si je ogrnila brisačo okoli telesa in jo tesno prijela ter s počasnimi koraki stopala v skupni prostor kopalnice, kjer so bili umivalniki ter ogledala. Pogledala je proti dnevni sobi, a nikjer ni bilo nikogar. Vse je bilo tiho, slišala je le svoje dihanje in ti zvok ognja ki je s plameni božal kamnite stene. Skomignila je z rameni in se z rokami naslonila na marmornat umivalnik ter se zagledala v svoj odsev. Zamislila se je in pogledala svoje roke. Gladke z elegantnimi ter dolgimi prsti, končale pa so se z nohti v olivno zeleni barvi.
  Šele zdaj je začela premlevati sanje. Pokopališče. Očetov grob. Moja roka. misli je razporejala v glavi in jih poskusila sestaviti v smiselno celoto. Nič ji ni bilo jasno.
  Poprijela je za kljukico umivalnika in jo potisnila proti hladni strani. Dlani je sklenila skupaj ter jih postavila pod vodo. Hladen curek ji je pljusknil v obraz, z vlažnimi rokami je pogladila lase in se obrnila. Še vedno je bila v svojem svetu in niti ni spremljala stvari okoli sebe. Trenutek zmedenosti in z glavo se je zaletela v... Nekoga. Dvignila je glavo in zagledala fanta. Ni se morala spomniti njegovega imena. Privzdignila je obrvi in roke prekrižala na prsih in naredila počasen korak nazaj.


for vanity


Nazadnje urejal/a Hanna Ella Marshall Sre Avg 22, 2012 6:29 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Bahtroom   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bahtroom    Bahtroom   Icon_minitimeSre Avg 22, 2012 6:11 am

  Bilo je zgodaj zjutraj. Mogoče okoli petih. Vanity se je zbudil iz globokega sna in se ozrl po sobi. Vsi so spali prav tako trdno kot on, slišal je rahlo smrčanje palčka Billija. Skozi težke, temno-rdeče zavese sonce še ni posijalo. Saj sploh še vstalo ni, bližala se je zima in dnevi so se krajšali, krajšali so se hitro. V sobi je bilo temačno, vendar je Vanity razločil obrise mirnih postav, in prsi, ki so se počasi spuščala in dvigala. Nekdo je nekaj rekel v spanju in Vanity se je nasmehnil. Stresel je z glavo in se dvignil. Zbrcal je toplo odejo s sebe na konec postelje in se usedel na rob. Kljub temu, da je zunaj bril mraz in pihal gorski, svež veter, je bilo v domovih prijetno toplo, kdaj pa kdaj v sobah tudi zadušljivo. Lenobno je zazehal in si pomel oči, ki so se same zapirale. Saj zdaj pa ja ne bo noben buden, kajne? Vstal je in se pretegnil, tiho stopil do vrat in pogledal na hodnik.

  V njegovih najljubših - rdečih - boksaricah je previdno odšel prek mehke tapete položene na tla ozkega hodnika, se spustil po strmih stopnicah in se namenil v kopalnico. Njegov ud je bil napet, šele zdaj se je zavedal, da ga tišči na stranišče. Čeprav se mu je zazdelo, da je slišal vodo in škripanje pipe, je vseeno odrinil vrata in upal na fanta. Zavil je okoli vogala in neko precej manjše dekle se je zaletelo vanj. Stopila je korak nazaj in Vanity ji je vrnil začuden pogled, kakor ga je podala ona njemu. Brez sramu, da pred njo stoji v samih boksaricah, se je stisnil ob steno in z roko nakazal, da lahko gre mimo, ter jo čakal z dvignjenimi obrvmi.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Bahtroom   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bahtroom    Bahtroom   Icon_minitimeSre Avg 22, 2012 6:28 am

  ''Oh..'' ga je pogledala in se nasmehnila ter z rahlo sklonjeno glavo naredila nekaj korakov proti njemu mimo vrat. Pogled se ji je ustavil na njegovem trebuhu. Poln mišic. Oh ja. je že skočila čez dve stopnici na rdečo preprogo ki se je vila po celem domu. Za seboj je puščala mokre sledove svojih stopal. Z nogo se je že hotela povzpeti proti sobi. Nekaj jo je zmotilo. Nekaj je pozabila. Ni se morala spomniti kaj, a vedela je da je imela nekaj v rokah ko je prišla sem. Telefon. je dvignila glavo in široko razprla oči. Na njem je imela nekaj zapiskov za katere ne bi bila ravno najbolj navdušeno če bi jih kdo prebral. Še posebej ne človek, ki ga niti ne pozna.
  Na petah se je obrnila in skoraj v teku stopila nazaj v kopalnico. ''Telefon.'' je skomignila z rameni in pogledala fanta, ki je še vedno stal ob steni. Kot da bi zamrznil. Pograbila je mobilni telefon, ki je bil moker od kapljic in obrisala ga je v brisačo v trebuh. Ustavila se je nekaj korakov pred njim in dvignila pogled. Premerila ga je od glave do peta. ''Ah, kako sem nevljudna,'' je rekla in dodala kanček sarkazma, ''Hanna. Hanna Ella Marshall.'' je stegnila roko proti njemu.
  Oči je imel še vedno zlepljene in lasje so mu štrleli v vse strani. Na sebi je imel le boksarice. Vsaj oblečen je bil, za razliko od nje, ki je bila sedaj ogrnjena le z ohlapno brisačo. Ni našla ravno primernega trenutka, da bi jo popravila.
  Misli ji je spet začelo vleči k moram izpred nekaj 20 minut. Ni mogla razjasniti kaj naj bi predstavljale. Odmislila jih je in se raje posvetila njemu, da se ne bi spet zaradi zasanjanosti zaletela vanj.


soooooory za tale shity post. haha. opažam da je mal nametano use skup.
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Bahtroom   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bahtroom    Bahtroom   Icon_minitimeSre Avg 22, 2012 8:37 am

smo na bradavičarki pač pod vodstvom dumbledorja..torej v prejšnjih časih.. tko da sm napisu da telefona ne poznam:)

  Mirno je šla mimo njega zavita v brisačo, ki je visela z njenega dokaj suhega telesa. Na nekaterih krajih ji je celo ostajala in Vanity se ni nič obetal, ko je za trenutek opazil obris njenih prsi, ko je že odšla mimo njega. Pod pazduhami ji je namreč brisača ostajala in ko je takole hlepela od kože, je bilo marsikaj videti. Nasmehnil se je. Dober začetek dneva. Oplazil je še njeno postavo in noge, ki so kukale iz brisače. Z pogledom je počasi potoval navzgor do njenih mokrih, valovitih las. Čakaj, tuširala se je? Mu takrat le nekaj ni postalo jasno. Še vedno stisnjen ob zid je pogledal proti dekliškim tušem in straniščem, kjer so bila vrata še vedno odprta. Zagledal je nekaj podobnega majhni napravi, nekoliko okamenel, saj tega ni še nikoli videl. Stvar se je svetila. Hotel je stopiti naprej, ko je mimo njega privihralo tisto dekle, isto kot prej, še vedno ovito v brisačo. Vanity je, ko je stopila mimo njega, spet ujel tisti obris prsi kot prej.
  Dekle se je takoj vrnilo, obrisalo tisto čudno napravo v brisačo in se ustavilo pr korakov proč od njega. Premerila ga je od glave do pet, on pa je mrzlo opazoval njene poteze, obraz, oči. Imela je zelo mehke poteze, skoraj bi lahko rekli da jih ni imela. Nekje jo je že videl, vendar ni vedel njenega imena in bil je prepričan, da ni 7.letnik. Predstavila se mu je z dodatkom, da je nevljudna. Vanity ni takoj sprejel roke Stopil je proti umivalniku, a še vedno spremljal dekle z pogledom. ''Kaj je tisto?'' Je namignil na stvar v njenih rokah, luč zdaj ni več svetila. ''Bunkeljska stvar?'' Namrdnil se je in dekle premeril od pet do glav. Zakaj ljudje uporabljajo bunkeljske stvari? Ta gnus mu je bil že prirojen in vzgojen njegovega očeta. Vendar na njegovem obrazu se ni izražala gnusoba, temveč nekaj kot radovednost. Zato dekle ni moglo posumiti prav nič. Odprl je vodo in si z rokami zmočil obraz. Potem si ga je obrisal z rokami in dlani otresel. ''Vanity.'' Je rekel in sprejel njeno vztrajno roko. ''7.letnik.'' Je poudaril in spet pogledal proti napravi. ''Je nevarna?'' Je pomignil nanjo in pogledal Hanno v oči, preračunljivo, a pozorno.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Bahtroom   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bahtroom    Bahtroom   Icon_minitimeSre Avg 22, 2012 9:56 pm

ah ja ja itak. heh.. jst sm pa kao misla da mam od mame, k ni čarovnica. in to. Wink

  Čutila je njegov pogled, ki je sledil vsaki njeni potezi. Izogibala se je njegovim očem in še vedno molila roko proti njemu. ''Hm..To je telefon,'' še sama ni ravno razumela kaj to je, ''ja, neka neumna bunkeljska pogruntavščina,'' je zmajala s telefonom v roki proti njemu. ''Buknlji to stvar uporabljajo za telefoniranje, sporazumevanje, in pisanje nekih sporočil če sem prav razumela mamo. Jaz ga večino uporabljam za poslušanje glasbo, lahko pa delaš z njim tudi neke slike. Podobne takim kot so tu le da so pri miru in ne govorijo.'' je rekla in se zasmejala. Le upala je da mu je prav povedala. Rahlo je stisnila njegovo roko, ''ah ja, tampirana bomba je.'' je rekla in se ugriznila v ustnico da se ne bi zasmejala. ''Ne, ni škodoželjna. Najmanj nevarna stvar na tej akademiji je, če vprašaš mene. Boš pogledal?'' je rumeno stvar v svoji roki potisnila proti njemu. Izpod čela se mu je nasmehnila in počakala da bo vzel, potem pa spustila roko. Bo že rekel, če bo.

  Z rokami si je poskušala popraviti brisačo in jo tesno oviti okoli telesa, a ji ni najbolje uspevalo. ''No, si pa le leto starejši od mene. 6.letnik.'' je nagnila glavo in pogled zabodla vanj. Ni vedela kaj naj reče, postajalo ji je neprijetno. Fant, ali ni bil zgovoren ali pa je bila kriva tako zgodnja ura. Sama sebi se je čudila da je šla ob 2 ponoči v kopel. Pogled je usmerila na levo, od koder je prišla in gledala odtise svojih nog. Še sama ni vedela zakaj se ji zdijo smešne, nasmešek se ji je prikradel na obraz. Vedela je da je izpadla čudno, pa kaj. Začela je rahlo grizljati svojo ustnico potem pa dvignila pogled proti svojemu sogovorniku. Čakala je, da kaj reče, a on je le nemo strmel v njo.
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Bahtroom   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bahtroom    Bahtroom   Icon_minitimeČet Avg 30, 2012 2:14 am

  ''Telefon?'' Je debelo pogledal proti stvarci v roki in nato nazaj proti Hanni. Dekle mu je razložilo nekaj njegovih funkcij in Vanity si ga je od daleč brez stika ogledal. ''Slike, ki se ne gibljejo?'' Je začudeno vprašal in zmajal z glavo:''Popolnoma neuporabno. Kot slika brez duše.'' Je pripomnil in se namrdnil. ''Poslušaš lahko glasbo? S to rečjo?'' Je spet vprašal in se posvetil stvari. Oboževal je glasbo, a za to je imel svoj čarovniški radio. Poleg glasbe je lahko poslušal tudi novice. Precej uporabna stvar. Takrat se je z mislimi vrnil v sobo, ki si jo je delil z fanti. Spraševal se je, če se je tudi kdo drug zbudil, in ali je opazil, da ga ni. Rahlo se je nasmehnil temu. Ne, njegovi fantje so radi spali, nihče se ne bi kot on norec zbudil ob petih zjutro. Glede na to, da se je približevala zima in so bili dnevi zmeraj bolj krajši, verjetno niti sonce še ni vstalo. Naenkrat je pred sabo zagledal tisti telefon, stvar, ki se je svetila in skočil je korak nazaj. ''Ne bi, hvala.'' Je dodal in zgroženo gledal v stvar. Zmotila ga je iz njegovih misli, in zato je skočil stran, dekle si pa verjetno misli, da se telefona boji. ''Iskreno, te stvari nisem še videl, kaj šele slišal zanjo.''

  Nato je pogled rahlo dvignil z stvari nanjo. Skušala si je popraviti brisačo, ki je vztrajno lezla navzdol, a ji ni ravno uspevalo. ''Če hočeš, se bom obrnil, da si lahko popraviš.'' Je predlagal, čeprav je vedel, da bi verjetno poškilil v njen odsev ogledala. Pa kaj. Kot da bi bilo prvič zanj videti golo žensko telo. Preden bi odgovorila, se je obrnil in prekrižal roke na prsih, ter se zagledal v njene mokre, majhne odtise nog. ''In ja, 7.letnik, eno leto starejši očitno. Imaš fanta?'' Je dodal in ošinil ogledalo ter njeno golo podobo. Potem se je znova posvetil njenim odtisom, ki so izginjali.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Bahtroom   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Bahtroom    Bahtroom   Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 
Bahtroom
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry :: Houses :: Gryffindor house-
Pojdi na: