Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

I will only truly have left this school when none here are loyal to me. Help will always be given at Hogwarts to those who will ask for it.
 
KazaloPortalIščiRegistriraj sePrijavaTrenutno še ni nobenega dogodka.Gryffindor: 0
Slytherin: 0
Hufflepuff: 0
Ravenclaw:0
Mesec: September
Vreme: vetrovno, rahlo oblačno
Temperatura: 15 stopinj


Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore - headmaster
Minerva McGonagall - headmistress
Zasnova foruma in ideja je last
Albusa Dumbledorja. Forum je prav tako vsebinsko uredil.

Prosimo, da vsebine foruma in grafiko ne kopirate, saj je bilo v to vloženo veliko dela.


Naša pasica:

Northern tower Bradavicarkapasica2

Prijatelji:

Northern tower Untitled-19

Northern tower Vafa

Northern tower Zezzwzwz 

 Northern tower

Go down 
AvtorSporočilo
Albus P.W.B. Dumbledore
Admin
Admin
Albus P.W.B. Dumbledore


Število prispevkov : 175
Join date : 03/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Northern tower Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Northern tower   Northern tower Icon_minitimeSob Avg 04, 2012 8:55 am

Tu potekajo učne ure vedeževanja.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazaj na vrh Go down
https://hogwartsacademy.slovenianforum.com
Gost
Gost
Northern tower Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Northern tower   Northern tower Icon_minitimeSre Avg 22, 2012 10:43 pm

For gorgeous Hanna;* sori, ničesar bolšega se nism spomnilax)


  Zakaj bi sploh rabila vedeževanje?! Na njenem urniku za 7. letnik, se je nenadoma pojavila učna ura vedeževanja. Sovražila jo je, prezirala do konca. Šlo je za napako, ki jo je Snape-u že sporočila, a ta ji je odvrnil, da dokler učnih ur ne zamenjajo, ter popravijo urnika, da mora vedeževanje obiskovati in pri tem delati tudi domače naloge. Brezupno je strmela v kos pergamenta, saj je hotela domačo nalogo opraviti takoj, brez odlašanja, zato je po koncu pouka ostala ravno v tej učilnici, ki je bila pravzaprav stolp. "Kako naj napišem butasto napoved, ki jo daje pogled v še bolj butasto koglo, če tam ni ničesar kot brezvezne megle?! Vedeževanje je samo za otročičke in kakšne pihpuffovce. Sramota!" se je razhudila nad pergamentom, čeprav je vedela, da ji to ne bo nič pomagalo. Na pergament ni napisala še niti ene črke in ni kazalo na nič, da sploh kdaj bo. Roke je položila na mizo, nanje pa svojo glavo, ter zaprla oči. Sedmi letnik nikakor ni potekal po njenih načrtih, vedeževanje pa je vse skupaj še poslabšalo. Veselila se je že ure urokov in napojev, ampak na žalost so bili vsi profesorji do zadnjih letnikov izjemno strogi. Niso popuščali in Ashlynn je imela vsak dan več dela z domačimi nalogami, tako da je le redkokdaj našla čas zase. Torej je odpadlo letenje z metlo, kopanje v jezeru, poležavanje pod drevesi v parku. Sedaj je bila le zaprta v notranjosti bradavičarke, v knjižnici ali pa v dnevni sobi. Glasno je zavzdihnila, preden se je pogreznila v nemiren spanec. Sanjalo se ji je, kako bo morala celo leto obiskovati vedeževanje in bo to njena edina ura na sporedu. Kmalu so se sanje spremenile v eno izmed najhujših nočnih mor, ki jo je to leto mučila prav vsako noč. Videla je mrtvega očeta, v mlaki krvi, nad njim pa stoji mati z velikanskim nožem v roki in z demonskim izrazom na obrazu. Na čelu so se ji nabrale kapljice potu in ni čudno, da je zadnje dni bila izjemno razdražljiva, ter da so se ji pod očmi začeli delati črni kolobarji. V obraz je vedno bolj postajala bleda in kmalu se bo najverjetneje spremenila v senco same sebe. Iz nočne more jo je povleklo rahlo stresanje in občutek rok na njenem ramenu. Odprla je oči in se zagledala v postavo nad seboj. Pogledala jo je z obupom v očeh, nato pa si je hitro nadela masko, ki jo je uporabljala vsakič, ko ni hotela, da bi jo imeli ljudje za ranljivo. "Kaj delaš tu? Pusti me pri miru, končati moram to butasto nalogo." je nejevoljno zagodrnjala nad mlado čarovnico in zopet pogledala v prazen pergamentni list.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Northern tower Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Northern tower   Northern tower Icon_minitimeČet Avg 23, 2012 5:30 am

haha sej kulj. usaj nekdo misle nekaj lepega o meni x''D haha sej ne.


  Zunaj je lilo kot iz škafa in Hanna ni imela niti najmanjšega veselja iti ven. Obraz je nalepila na barvno steklo in opazovala kapljice ki so polzele po oknu. Ta prizor jo je pomirjal a hitro se je naveličala in nemirno se je začela prestopati z noge na nogo po devni sobi svojega doma. Na misel ji je šinila zamisel, da bi le šla ven. Mogoče spet le občutiti občutek dežnih kapelj ki polzijo po tvoji koži in padejo na tla ter se blatne odbijejo na njene škornje. Zasanjano se je zagledala v vrata doma in s pogledom zbegano tavala po prostoru. Jebeš. je s hitrimi koraki stopila v škornje olivne barve in pograbila za plašč. Odrinila je vrata doma, in slišala zvonk glas Debele Gospe. ''Kam pa kam mlada dama, v tem neprijetnem vremenu?'' ustavila se je in na petah obrnila. Na obraz si je nadela nasmešek in pogledala proti premikajoči se sliki. ''Ven.'' je rekla in naglo odšla po premikajočih stopnicah, da ji ne bi bilo treba se pogovarjati z njo. Včasih je bila prav nedležna, čeprav je bila le slika. Ustavila se je pred izhodom Akademije na mehko travo, ki je v tem letnem času bujno poganjala iz tal. Opazovala je dežne kaplje, ki so se ustavljale na konicah bilk in polezele proti zemlji. Kapuco si je poveznila na glavo in stekla čez posest. Ustavila se je pod strešniki visokega stolpa na severu kampusa - Severnem stolpu. Res izvirno ime. je dvignila pogled proti kamnti strukturi in vodne kaplje so ji silile v oči in jo zbadale v lica. Odhitela je po stopnicah stolpa proti vrhu. Počasi je dvigovala noge iz stopnice na stopnico. Ustavila se je tik pred zadnjo stopnico. Vanjo je butnil topel zrak in postajalo ji je vroče. Zagledala je nekaj miz in učiteljičin kateder. Za eno dekle ki je glavo naslanjalo na roke in se treslo po čelu pa so ji tekle kapljice potu. Nežno jo je prijela za ramena in jo stresla. Sunkovito je dvignila glavo in se zazrla v Hanno. Na obraz si je nadela nadležen izraz in z nič kaj dobrovoljinimi besedami skoraj zavpila proti njej. ''Vidim, da ti ne gre najbolje.'' je s pogledom pomignila proti pergamentu poleg nje. Desno od lista je stalo belo in rjavo pero, vtaknjeno v posodico črnila. Odrinila je stol in se vsedla nasproti nje. Na hitro je ošinila predmete na mizi. Krogla polna megle. Res ji ne gre najbolje. Čeprav Hanna ni bila ljubiteljca vedeževanja ji je šlo od nekdaj dobro.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Northern tower Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Northern tower   Northern tower Icon_minitimeSob Avg 25, 2012 12:05 am

  "Oh dragica, in ti si se prišla naslajat nad tem kako spolzgadovka nima pojma, kajne? Kot da vas ne bi poznala, gryfondomci." je zasikala nanjo in pomignila na značko z zlatim levom. Bila je razdražljiva in v hipu je postala ena izmed tistih spolzgadovk, ki jih je prezirala. Ampak zaenkrat ji za to ni bilo mar in je že kar pripravljala naslednje besede. V očeh ji je poblisnilo, med tem ko je mizo odrinila na stran, da je treskoma padla na tla, krogla se skotalila, pergament pa se polil s črnilom. "Niti ne misli si, da bi me lahko pretentala! Če si prišla sem, da bi se mi režala v obraz, nato pa vsem po šoli raznašala govorice, da spolzgadovka nima pojma o šolskih stvareh, te moram razočarati ljubica, nisem pri volji za kaj takega!" je še enkrat zasikala nanjo in jo ostro gledala direktno v oči. Še tega se mi je manjkalo, da mi bo neka gryfondomka težila!
  Ko pa je Ashlynn parkrat zadihala in se poskušala umiriti, pa je vedela, da to kar je storila, ni prav. Ne more kar tako napadati človeka, če za to nima podlage. Spet je začela razmišljati s trezno glavo, zato je zamrmrala: "Oprosti, obnašala sem se, kot ena izmed tistih patetičnih spolzgadovk, ki jih ne maram. Ja, dobro si slišala, v spolzgadu smo razdeljeni na dve skupinici." Pogledala je po neredu, ki ga je storila in glasno zavzdihnila. Zdaj je vse skupaj bilo potrebno pospraviti. Ampak Ashlynn je bila čarovnica, pametna čarovnica, zato se je hitro domislila uroka, ki ji bo prišel prav. Poprijela je za svojo palico, ki jo je nosila skrito pod plaščem, ter dvignila obrvi, ko se je gryfondomka zdrznila. "Pa saj ne misliš, da te bom napadla, kajne?" se je namuznila, nato pa pogled ponovno preusmerila na nered. "Pack!" je zaklicala, medtem ko so se stvari začele spravljati na svojo mesto. Miza je spet bila v svojem prvotnem položaju, pergamentni list in črnilo tudi, prav tako pa so se po sobi pospravile ostale stvari.Profesorica mi bo lahko hvaležna. Namuznila se je ob svoji misli, nato pa pogledala proti pergamentu, ki je bil popackan, črnilo pa prazno. Zavzdihnila je, ter dejala: "Accio pergament in črnilo!" Na mizo pred njo je priletel svež kup pergamentov, ter črnilo s črnim peresom. "Torej, mi lahko kako pomagaš s tole kroglo? Napovedati moram, kaj se mi bo zgodilo jutri, ter za teden naprej." ji je dejala medtem ko se je ponovno vsedla na stol, ter jo pogledala v oči. Še nikoli ni prosila gryfondomke za pomoč.oprosti za tale zmazek, brez inspiracije, res :S
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Northern tower Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Northern tower   Northern tower Icon_minitimeSob Avg 25, 2012 2:08 am

  Hanna je nemo stala in nmo zrla proti spolzgadovk, ki je doživela čudaški izpad. Najprej je pomislila da je psihično bolana, ampak trenutek zatem se je opomnila da Spolzgadovci in Grifondomci inkoli niso bili v najboljših odnosih. Že ji je bilo žal da je sploh pristopila k njej. Zmajala je z glavo in gledala v dekle. Čisto se ji je zmešalo. Mizo je porinila od sebe in Hanna je hitro skočila stran a kapljice črnila so pristale na njeni rumeni bluzi in miza je spoznala njeno nogo. Z roko je pogladila predel pod kolenom potem pa se vzravnala in poslušala spolzgadovko. Oprosti. Oprosti. Oprosti. ji je vedno tišje odmevalo v glavi. Nikoli se ji na Bradavičarki ni še nihče opravičil, še manj pa oseba iz spolzgala. Spodnja čeljust se je povesila do tal, začudenost pa je podžgalo še dejstvo da so spolzgadovci v dveh skupinah. 'Dobrih' in slabih. Ni morala izdaviti nič, le: ''Kaj?'' jo je debelo pogledala in čeljust skoraj z roko potegnila nazaj proti ustom in začela nabirati slino, saj so se ji usta neenkrat zdela popolnoma suha.
  Ella se je zdrznila ko je dekle izza plašča potegnilo palico. Hanna je roko potisnila globoko v žep in se močno začela oprijemati svoje palice. ''Pri vas se nikoli ne ve.'' je zvedavo izdavila iz dna grla s hrapavim glasom. Z enim samim krikom so se vsi predmeti v učilnici začeli zbirati v kupe in se postavljati na svoja mesta. S pogledom je spremljala vsako njeno potezo, na kocu pa je le pospravila palico na svoje mesto in tudi Hanna je sprostila roko jo povlekla na plano. Pot njene roke ob stiskanju palice se je svetil v svetlobi in obrisala ga je v plašč ter se obrnil na petah in že hotela oditi. Ustavil jo je njen glas, ki je bil za spremembo miren in voljen. Ni se obrnila le gledala je predse in jo poslušala. ''Pomagam?'' je rekla bolj zase kot njej a na koncu se je le obrnila in prisedla k njej. ''To pa res ni težko. Sama osebno sovražim ta predmet, a profesorica me ima za najljubšo učenko.'' je rekla z rahlim ponosom v glasu. Predmet ji je šel res na živce, od rok pa dobro. Preveč dolgočasen. Najraje je imela ure napojev ali pa ure letenja z metlo. Z rokami je objela kroglo in zaprla oči ter se sprostila in iz glave prepodila vse misli. Osredotočila se je na mrzel premet pod njenimi rokami. Začela je razmišljati o svoji preteklosti in sedanjosti. Pred oči so ji skakali različni spomini in čutila je kapljico potu, ki ji je stekla po čelu. Odprla je oči in megla se je začela poditi v krogli in videla je razlčne obrise stvari. Videla je da je dekle za trenutek umaknilo pogled in pogledalo krokarja na okenski niši. Hanna je skrčila roke proti sebi in glavo naglo obrnila proti širokim vratom in stopnicam, ki so se bile po nizkem stolpu. So dovolj široke za trona? Vsekakor. si je sama v mislih odgovorila in skočila no noge ter gledala proti izhodu. palico je potegnila na plano in čutila je hladen pot, ki ji je tekel po hrbtu ter slišala je utripanje srca v prsih. ''Dragica,'' je globoko zajela sapo ''pripravi se na akcijo.''je rekla a pogleda ni umaknila od vrat.


adej no dej. haha usaj kej si povedala d sm mela jst kej napisat. eheh. si za akcijo? vsekakor. haha.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Northern tower Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Northern tower   Northern tower Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 
Northern tower
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry :: Hogwarts :: Towers-
Pojdi na: