Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

I will only truly have left this school when none here are loyal to me. Help will always be given at Hogwarts to those who will ask for it.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Trenutno še ni nobenega dogodka.

Gryffindor: 0
Slytherin: 0
Hufflepuff: 0
Ravenclaw:0

Mesec: September
Vreme: vetrovno, rahlo oblačno
Temperatura: 15 stopinj

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore - headmaster
Minerva McGonagall - headmistress

Zasnova foruma in ideja je last
Albusa Dumbledorja. Forum je prav tako vsebinsko uredil.

Prosimo, da vsebine foruma in grafiko ne kopirate, saj je bilo v to vloženo veliko dela.

Naša pasica:

Great hall  Bradavicarkapasica2

Prijatelji:

Great hall  Untitled-19

Great hall  Vafa

Great hall  Zezzwzwz

Great hall

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Albus P.W.B. Dumbledore
Admin
Admin
Albus P.W.B. Dumbledore

Število prispevkov : 175
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Great hall  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Great hall    Great hall  Icon_minitimeSob Avg 04, 2012 8:59 am

Velika dvorana je najbrž največji in najveličastnejši prostor na Bradavičarki. Razsvetljuje jo na tisoče sveč, ki lebdijo tik nad glavami učencev. Ob posebnih priložnostih jo okrasijo na vse mogoče načine, tako da lahko v njej potekajo razne zabave.
Nazaj na vrh Go down
https://hogwartsacademy.slovenianforum.com
Gost
Gost

Great hall  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Great hall    Great hall  Icon_minitimePon Sep 03, 2012 1:50 am

Come on, say it again. I'm a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!

~For Morgan ;* ~432 words ~Sori kr ni neki velik. Upam da je vseen vredi. Very Happy

"Gdč. Larnes. ZBUDITE SE!" Je že skoraj zakričala učiteljica na Arliss. Kako si drzne?"Saj sem budna." je mirno odgovorila nazaj, kot da se en bi zgodilo prav nič. A učiteljica je enostavno ni mogla pustiti pri miru."Med poukom se ne spi. Kako naj vem, da pri mojih testih ne goljufaš, če pa prespiš skoraj vse moje ure?" je govoričila naprej. Zakaj je tako močno oboževala nadiranje in sramotenje učencev. Nekaj od njih se jih je celo zasmejalo."Oprostite mi, ker jh prespim. Učim se pozno v noč, da si lahko me dpoukom privoščim počitek." pa je mirno odgovoril nazaj. Učiteljica je ostala odprtih ust. Noben ji ni še takole odgovarjal. Vajena je bila čudnih izgovorov, a Arliss. Ta je povedala tehtnega. Torej ji ne preostane drugega kot da se vda. Učenki."Spi pri drugih urah." je samo še siknila. Arliss je na skrivaj zavila z očmi a ni rekla ničesar več, pa čeprav bi lahko. Do konca ure je bilo samo še nekaj minut in ni si želela biti pridržana, namesto dobrega kosila. Zatorej je naslonila glavo na roko in le površno spremljala pouk. Še malo..

Teh nekaj minut, se je vleklo kot sama večnost. Veke so ji lezle skupaj in če si prebedel celo noč z učenjem, je bilo vse jasno. Brrrrrrrrrrrr! "Končno." je tiho zasikala. Odrešilni zvonec. Na hitro je zbasala vse svoje stvari v torbo ter si popravila črni plašč na katerem se je bohotil spolzgradov grb. Končno nekaj, na kar je bila ponosna. Učiteljici je namenila še zadnji, mogoče malo preveč samovšečni, nasmeh in lepo ter elegantno odkorakala iz učilnice. Na hodnikih je kot vedno dobila kar nekaj pogledov, večinoma moških, ki pa se jih je trudila spregledati. Na sebi ni videla ničesar posebnega. Bolj pristni so se ji zdeli pogledi od žensk, ki so jo opravljali. Vrjetno zaradi značaja. Saj je niso poznali in to je bilo vse kar ji je bilo pomembno.

Kmalu je prišla pred velika vrata. Vodila so v veliko dvorano, enega najlepših prostorov na gradu. Pri vratih je stalo nekaj ljudi, ki so ji jih odprli. Saj bi lahko sama, a veliko boljše ji je bilo gentelmansko vedenje. Spoštljivost ali bolje rečeno strahospoštovanje. Sprehodila se je do mize svojega doma. Nikoli ni sedela na istem mestu in nikoli se ni nihče pritoževal čez to. Danes ji je zbrala neko mesto, bolj na sredini. Ob dekletu črnih las in modrih oči. Zdela se ji je znana, a več kot to.. Ne. Popravila si je svojo visoko nareto figo balerine in ji namenila površen nasmeh ko je videla da dekle še zmerom bulji vanjo."Ti lahko kako pomagam?"
Nazaj na vrh Go down
Morgan Aurora Elite
Slytherin
Slytherin
Morgan Aurora Elite

Število prispevkov : 15
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Great hall  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Great hall    Great hall  Icon_minitimePon Sep 03, 2012 2:14 am

- mal sm začela ostro, upam da mi ne zameriš :* pol k se bosta bolš spoznale, še vedno lahko postaneta frendici Very Happy še posebi ker bi usak spolzgadovec k bi se skregu z drugim spolzgadovcom izpadu neumno (je preuč drugih k jih je treba sovražit ane? Razz) in OPROSTI mi za kratek post.

+ glede na to da sta obe ''speciall'' kolkr mi je bratec povedu da se menta o vrsti, pa da sta obe balerini..bi se še ujele ;D

Poleg nje je poknila svojo rit dol neka vzvišena dekla, ki si je takoj zatem tudi mislila, da Morgan gleda vanjo. Z bedastim posmehovalnim glaskom je Morgan spodbodla, da je dvignila obrvi in jo nato končno zares njo pogledala. ''Ja. Pravzaprav lahko. Mogoče se lahko umakneš, da vzamem črn kruh, katerega sem nameravala vzeti, preden si se prikazala in mi prekrižala pot.'' Ter si potem mislila, da opazujem tvojo vsakdanjo lepoto. Očitno dekle tega ni pričakovalo, saj je bil njen izraz tokrat nič kaj podoben arogantnemu, ko je prisedla. Mogoče jo je hitri odziv celo nekoliko umaknil? Si je misllila Morgan, saj je zdaj brez težav dosegla črn kruh z zrni, najbolj zdrav. Danes je bila malce utrujena in nekoga, ki si misli, da je še bolj popoln od spolzgadovcev, in ki prepričanost, da je nasplošno najbolj popoln človek na zemlji, ni potrebovala. Položila je kruh na svoj bel krožnik in si natočila tudi toplo mleko. Pogledala jo je le enkrat in sicer takrat, ko si jo je prvič ogledala, potem pa ji pozornosti ni namenila več in zaradi dekletinega tona v glasu je sklepala, da je ponavadi deležna več pozornosti in da jo to, da jo je Morgan ignorirala, kratko malo jezi. Vendar ni zaslišala, da bi dekle spregovorilo. Po nekaj minutah tišine, ki so se zmagoslavno obesile med njiju, in ko je Morgan v miru vzela tudi sočno jabolko in jo postavila predse, je skrnila toplo mleko iz skodelice, si obrisala z prtičkom in končno - brez da bi jo spet pogledala - skoraj hladno in z visoko dvignjeno glavo rekla:''Balerina?'' Bila je izjemno trapasta, dekle namreč, če bi mislila, da balerina ne bi prepoznala druge balerine.
    Morgan si je zaželela, da bi v tistem trenutku si spremenila videz in odšla, kot da se ni nič zgodilo, a ni hotela kazati svojih darov vsem na očeh. Sploh pa ne tej neznanki. Tako je ugriznila v kruh, in še enkrat, ter z nepremičnim pogledom spremljala mizo drznvraancev. Kruh je poplaknila z mlekom in se obrisala v prtiček. ''Morgan Aurora Elite.'' Je brebrzižno povedala, dekletu končno namenila hiter pogled in se nato pripravila, da bo vstala ter vzela jabolko v roke.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Great hall  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Great hall    Great hall  Icon_minitimePon Sep 03, 2012 3:05 am

-Se čist strinjam. Res mi ni da bi se kregala, sam takšna pač je Arlissina osebnost. Sej če prebereš opis, boš vidla zaka. Upam da nism bla prenesramna. Embarassed
-Sm čist za to. Sej rabi kakšno prjatlco, kregala se bo pa z drugimi, brezskrbi.
-Povej svojmu bratecu, da si je zbral najpopolnejši face claim ever *_*

Come on, say it again. I'm a perfect devil. Tell me how bad I am. It makes me feel so good!

"Mogoče bi ga lahko sama dosegla in z tem nekaj naredila, ne pa da čakaš da se ti drugi umikamo." ji je mirno vrnila nazaj. Sicer je bila rahlo presenečena nad hitrim odzivom a le redkokaj jo je kaj zares zmedlo. Neka čarovnica ni bila med nimi, kljub temu da je imela precej nabrušen jezik. Se ji je pa vseeno umaknila, saj ni želela riniti v spore, sploh ker je ni poznala. Kakor pa mnogi rečejo. Prijatelje imej bližje a sovražnike še bližje. Najbolje da jo najprej spozna, ter potem vidi, kakšna je. Ampak ne zdaj. Bila je utrujena od ponočevanja ter lačna. Pomirila jo je tišina med njima, za ostale mize pa se ni zmenila. Bilo ji je važno samo da se ne pogovarja medtem ko je. To je bilo nazgravžno. Mirno je začela jesti kruh, nažalost črni tako kot bivša sogovornica a bil je najbolj zdrav in ni redil, ko jo je dekle prekinilo. Očitno miru in tišine za to mizo ne bo. pogoltnila je grižljaj ter oči uperila v temnolasko. Ne hudobno, pač pa popolnoma imrno."Imaš tudi z tem problem?" je vprašala mogoče malo cinično, a glas je bil povsem navaden. Ni sikala v sogovornico, ampak jo je le lepo vprašala. Ni hotela biti kača tudi zato, ker je bila oseba poleg nje v istem športu kot ona. Dekle pa se je očitno pripravljalo na odhod. A še preden ej ošla, je enostavno morala nekaj reči, da je Arliss popolnoma izgubila tek. Predstavila se ji je. Ampak Arliss kot Arliss.. Vedno vljudna mlada dama,ji je podala roko."Arliss Larnes." se ji je predstavila. Vmesna imena so vedeli le redki.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Great hall  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Great hall    Great hall  Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Great hall
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Entrance hall