Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

I will only truly have left this school when none here are loyal to me. Help will always be given at Hogwarts to those who will ask for it.
 
KazaloPortalIščiRegistriraj sePrijavaTrenutno še ni nobenega dogodka.Gryffindor: 0
Slytherin: 0
Hufflepuff: 0
Ravenclaw:0
Mesec: September
Vreme: vetrovno, rahlo oblačno
Temperatura: 15 stopinj


Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore - headmaster
Minerva McGonagall - headmistress
Zasnova foruma in ideja je last
Albusa Dumbledorja. Forum je prav tako vsebinsko uredil.

Prosimo, da vsebine foruma in grafiko ne kopirate, saj je bilo v to vloženo veliko dela.


Naša pasica:

Corridor   Bradavicarkapasica2

Prijatelji:

Corridor   Untitled-19

Corridor   Vafa

Corridor   Zezzwzwz 

 Corridor

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Albus P.W.B. Dumbledore
Admin
Admin
Albus P.W.B. Dumbledore


Število prispevkov : 175
Join date : 03/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Corridor    Corridor   Icon_minitimeSob Avg 04, 2012 9:02 am

Hodnik, na katerem je ponavadi zmeraj veliko učencev in na katerem tudi stoji oklep.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazaj na vrh Go down
https://hogwartsacademy.slovenianforum.com
Gost
Gost
Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitimeSob Avg 18, 2012 8:53 pm

  Ashlynn je bila pod vplivom alkohola. Še nikoli v življenju ni probala kapljice alkohola, ampak danes ga je toliko spila, da je bila kar prijetno omamljena. Ni se napila na neki zabavi, ampak se je napila iz žalosti. Saj pa alkohola zares ni bilo težko pretihotapiti v bradavičarko, saj profesorji praktično niso preverjali, kaj učenci vzamejo s seboj v šolo. Pred nekaj dnevi so skupaj s šolo odšli v Meryascoveno in vsak je kupil po dve steklenici alkohola v trgovini, ter ga skril pod plaščem. V Bradavičarko so vstopili brez problemov. Seveda Ashlynn alkohola ni kupila za sebe, ampak za ostale. A še sreča, da je tokrat steklenici obdržala v svojem kovčku, tako da je posegla po rdečem vinu v njem.
  Zakaj pa je to sploh naredila? Zopet so bili tu družinski problemi, ki so Ashlynn vedno znova mučili. Izkazalo se je, da je možno da ima Ashlynn celo polsestro preko materine strani. Seveda to Ashlynn nikakor ni bilo po godu, saj je bila edinka. Pa še razumela ni, zakaj je mati prevarala njenega že pokojnega očeta, ko je ta bil še živ. Vse je možno, saj je Ashlynn celo sumila, da je ravno mati ubila očeta. Ampak imeti polsestro je bil zanjo še en šok več, zato ni več držala, ter posegla po substanci, ki se jo je v preteklosti na daleč izogibala. Bilo je že zelo pozno zvečer, ko bi morali vsi učenci že spat, ampak sama se ni počutila zaspano. Odločila se je, da se bo odpravila na pohod po bradavičarki. Izjemno butasta zamisel, ampak pod vplivom alkohola ni več ravnala razsodno. Kljub temu si je iz previdnosti v usta zatlačila dva mentolova bonbona, če bi jo slučajno profesorji našli na hodnikih. Prizor zares ne bi bil lep, če bi jo našli tako pozno tavati sem in tja, poleg tega pa bi zavohali alkohol.
  Ashlynn je odtavala nekam na drugo nadstropje, ter se znašla na hodniku. Opazila je oklep, ter se odvlekla k njemu, ter ga prijela za njegove prsi. "O poglej se, čudoviti človek! Škoda ker nisi živ." je otožno zamrmrala, ter se odlepila stran od njega. Postajalo ji je dolgčas, zato se je sesedla na tla, ter roke zakopala med dlani. Takrat pa je zaslišala približevanje korakov in hitro se je zopet pobrala na noge. V rahlem soju sveč je opazila postavo, ki ni bila profesor, ampak gryfondomec, ki ga je poznala - bil je Vanity. "O, lepo da si prišel! Dolgčas mi je, jaz pa bi se strašansko rada zabavala!" je vzkliknila, ter preveč navdušeno poskočila. Pod vplivom prijetne substance se zares ni znala kontrolirati. Stekla je v njegovo bližino, ter ga pogledala direktno v oči ter izustila živahen: "Živjo." Malo je počakala, nato pa ga prijela za ramena, ter ga potisnila ob zid, čisto blizu oklepa, tako da je gryfondomec s hrbtom ne kaj preveč nežno trčil ob hladno steno. Ashlynn ga je predrzno in zapeljivo pogledala, nato pa svoje ustnice združila z njegovimi. Bile so tople in mehke, zato ga je v njegovo spodnjo ustnico igrivo ugriznila ter mu zamrmrala: "Ne moreš si predstavljati, kako močno sem to potrebovala." Vanity ji je bil že od nekdaj všeč, ampak nikoli si ni predstavljala, da bi ga poljubila. Očitno pa je z alkoholom opustila vse svoje ovire, ter se podala za svojimi nagoni. Zopet ga je poljubila, tokrat globlje in bolj strastno, roko mu je zakopala v lase, mu nato obšla lice, na koncu pa dlani položila na njegove izklesano oprsje. Ni ji bilo mar, če bo jutri to obžalovala, čutila je le kako so bile njene ustnice prilepljene ob njegove.For amazing Vanity:3 al za dumbija al kokrkol vzamešxD upam da je za vaše veličanstvo post dovolj dolg Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitimeSob Avg 18, 2012 9:36 pm

hvala, hvala, vem da sm amazing:D dovolj, zdej se počutim bedasto k bo moj post neki kratek ><

  Vanity je po prijetnem večeru s prijatelji potreboval malo...drugačne zabave. S prijateljicami, če smo natančni. Njegovo telo je bilo celotno napeto, a v svojem domu ni našel ničesar zanimivega. Punce so se že zdavnaj hihitale v sobah zgoraj, kamor ni upal, pa tudi ne bi nikoli šel. V dnevni sobi so počivale le še tri iz 6.letnikov. Tri, za katere je vedel, da iščejo resno zvezo. Zato se jim je Vanity lepo nasmehnil, na mestu na petah obrnil proč od njih in pohitel proti mestu, kjer je vedel, da stoji slika Debele Gospe. Še njo bi pofukal, če bi bila živa. Je zavil z očmi in se zasmejal sam svojim mislim. Odrinil je sliko in stopil ven. Zunaj, na hodniku je bil zrak veliko bolj hladnejši. Pa tudi lepše se je dalo dihat. O ja. Vsaj to potrebujem, če ne najdem nobene punce za akcijo. Roke je potisnil v žep in tako kot nekakšen kip svobode stal pred sliko, ki se je že zdavnaj zaprla. Globoko je vdihoval zrak, leden zrak, ki mu je segel globoko v pljuča in nato ogret se spustil nazaj ven. ''Ljubček, kam pa kam?'' Je zavila visoko Debela gospa in Vanity jo je pogledal:''Oh, preljuba gospa, malo me...glava boli.'' Je odgovoril in jo otožno pogledal. ''No, no, potem pa kar pojdi. Tukaj bom, ko prideš.'' Je zažvrgolela. Kot nekakšna žena ali punca, ki te stalno čaka. Se je obrnil Vanity proč, še enkrat zavil z očmi in odhitel po stopnicah. Roke je povlekel ven iz žepov in se oprijel ograje. Ko mu je ostalo le še pet stopnic, se je ustavil, skrčil in odgnal. Z glasnim >tup< je pristal na kamnitih tleh in pogledal navzgor. ''Vanity je spet v formi.'' Si je tiho rekel in kotiček desne strani ustnic se mu je zavihal navzgor. Vstal je in stekel, če ni bilo ravno obratno in je stekel ter vstal.
  Naslednje stopnice so se prav predrzno začele premikati, a se je Vanity izzivu le nasmehnil in se znova zagnal ter skočil. pri pristanku se je prevalil naprej in kar iz prevala vstal ter si popravil majico s kapuco. Postajalo mu je vroče, čeprav je spodaj imel samo majico brez rokavov, oblečene pa še oprijemljive hlače do kolen, ki jih je imel za tek.

  Tako je približno potekalo vse do drugega nadstropja, ko je Vanity na še mrzlejšem hodniku zaslišal zvok oklepa. Nato je zaslišal znan glas. Ashlynn? Vanity je počasi stopil izza ovinka in zagledal omamno postavo, katere lastnica je bila Ashlynn. Njeni lasje so bili speti v figo, ona sama pa se je opletala po hodniku. Gryffindomec je stekel k njej, pričakujoč, da se bo vsak čas zvrnila po tleh. Tudi spolzgadovka se je primajala k njemu in Vanity se je zasmejal:''Malo pijana, kaj?'' namesto odgovora je dobil živahen živjo, trenutek tišine in nerodnosti med njima dvema, nato pa je Vanity s hrbtom se nič kaj nežno naslonil na hladno steno blizu oklepa. ''Ash?'' Je dodal ob zapeljivem pogledu, ki pa mu je bil všeč. Saj je moral priznati, postavo, kot jo je imela ona, si težko dobil, njen obraz je bil privlačen. Roke je položil na njen hrbet in jih počasi spustil na njeno zadnjico. Ustnice so se združile in Vanity se ni kaj dosti obotavljal, ali čudil. Sklonil je glavo in spolzgadovki vrnil poljub. Začutil je igriv, a nežen ugriz v spodnjo ustnico, sicer pa je takih bil vajen. ''Ne veš, kako sem to potrebovala.'' Je slišal in se nasmehnil. ''Res? Imam pa srečo danes.'' Se je zasmejal, a njegov smeh je bil zadušen z ponovnim poljubom, globljim, strastnim in ponovno se mu ni upiral. Stisnil je njeno napeto zadnjico in jo malce spodbudil, da je dekle šlo na prste. Prekinil je poljub, glavo obrnil v drugo stran in jo zdaj on poljubil. Presneto potreben sem, ženska! Je njegovo telo kričalo in se ponovno napelo. Malo se je sklonil, z rokami prijel malce nižje pod njeno čvrsto in lepo oblikovano zadnjico, ter jo dvignil brez težav. Z Ashlynn v naročju se je obrnil in njen hrbet nežno potisnil ob zid. Roke so jo držale blizu mednožja, a spolzgadovka ni kazala znakov, da bi imela kaj proti. Med vsem tem jo je nepretrgano poljubljal. Lahko je vohal mešan vonj menta bonbonov in alkohola, ter se med poljubom nasmehnil in ga tako prekinil. Malo je zajel zrak, nato pa jo poljubil na ustnice, lice, vrat. Počasi jo je spustil, da je stala nazaj na svojih nogah, z rokami pa preiskoval njeno telo.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitimeSob Avg 18, 2012 11:05 pm

  Čutila je kako se gryfondomčeve ustnice odzivajo ob dotiku njenih. Bilo ji je zelo všeč in hotela je še več, še več Vanityja. "Ja, imaš strašansko srečo. Navadno se ne dajem dol z vsakim ki pride okoli hodnika." mu je še napol v smehu zamrmrala, dokler se nista ponovno poljubila. S konico jezika mu je šla čez spodnjo ustnico in ga spodbudila, da ji dovoli "vstop", nato pa se je njen jezik že zapletel z njegovim. Začutila je dotik njegovih rok na zadnjici, zato se je privila še bliže k njemu, stopila na prste, ter roke ovila okoli njegovega vratu. Neodobravajoče je zastokala, ko je Vanity prekinil poljub, a se je kaj kmalu pomirila, saj jo je ponovno poljubil. Kmalu jo je prijel še nižje in jo privzdignil, zato je glasno zajela zrak. Dotikal se jo je blizu mednožja in sama sebi si je morala priznati, da ji takšen pritisk ugaja. V njegovem naročju sta se zavrtela in sedaj je bila ona tista, ki je bila s hrbtom naslonjena na steno. Noge je ovila okoli njegovih bokov, medtem ko jo je poljubljal. Ko je s poljubi prešel na vrat je od užitka potiho zastokala. Kmalu je zopet pristala na nogah in čutila njegove roke na svojem razgretem telesu. Dvignila mu je majico, ter jo slekla, da je lahko v dlaneh začutila njegove mišice. "Tvoja runda." mu je dejala vmes rahlega stokanja. S poljubi je prešla na njegov vrat, ter na njegove prsi, nadaljevala po trebuhu, ter končno prišla do roba njegovih hlač, kjer se je ustavila. Sedaj je morala že klečati na kolenih. Razrahljala je njegov pas, ter odpela gumb hlač, ter mu hlače skupaj z boksaricami slekla do kolen. Ob velikosti njegovega uda je zajela sapo, ampak ga je kljub temu prijela v roke in ga z enakomernimi gibi začela zadovoljevati. Nato se je z ustnicami sklonila k njegovemu udu, ter se s konico jezika dotaknila vrh že otrdelega uda, samo da ga je dražila. Medtem je njen pogled našel njegovega in z očmi se mu je nagajivo nasmehnila, saj je rada takole dražila ljudi. Še enkrat je obliznila samo vrh uda, dokler celega ni dala v usta in ga ponovno začela zadovoljevati, sedaj z usti. Začela je čisto počasi, dokler ni povečala hitrosti in z usti prodirala vedno globje. Preden bi fant lahko doživel vrhunec je nehala, si obliznila ustnice, ter se zopet postavila na noge. Roke je zapletla v njegove temne lase, ter ga z nohti dražila po tilniku, dokler ga zopet ni strastno poljubila, ter ga povlekla bliže k sebi, sama pa je trdo, ponovno s hrbtom pristala ob zidu. Poljubljala ga je, medtem pa ji je roka ponovno zdrsela preko njegovih prsi, do trdih in napetih trebušnih mišic.ja zelo je kratek, sej ne da je dalši od mojegax) btw tole je že cel pornič xD
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitimeNed Avg 19, 2012 12:54 am

ja a je moja kriuda da ti pišeš porniče;D

  ''Z vsakim, ki pride okoli hodnika, kaj?'' Se je nasmehnil. Prijel jo je malce nižje od ram in jo pogledal v oči, še vedno z tistim bedastim nasmeškom na obrazu:''Ali si samo pijana in nimaš zavor, da bi se ustavila pred tistim kar ti je všeč?'' Zgrabil jo je za lase in glavo nežno potegnil nazaj, njen vrat se je napel in iztegnil, nedolžno bled v mesečini. Vanity jo je poljubljal po vratu, zmeraj bolj gor, ji dal poljub na brado in istočasno spustil njene mehke lase. Znova je poljubil tiste čutne ustnice, ki so mu bile neznansko všeč. Iščem in dobim, se je nasmehnil med poljubom, a tokrat se ni ustavil. Začutil je njen jezik in nagonsko odprl usta, in no, bil prepočasen, saj je bila Ashlynn hitrejša in mu je potisnila jezik v njegova usta. Zapredel je, roke ponovno premaknil na lepo zadnjico in jo stisnil.
  Očitno je bila že precej zagreta, ko jo je spustil na tla. Njene roke so počasi zdrsele navzdol prek njegovih prsnih in trebušnih mišic. Začutil je njene tople prste, ki so se dotaknili mesta, kjer se je končala majica in jo dvignili, skupaj z majico brez rokavov. Vanity je sodelujoče dvignil roke in si jo pomagal sleči, Ashlynn pa se je uživajoče naslonila z dlanmi na njegove dokaj mišičaste prsi. Vanity se je sklonil in jo poljubil, ji dal en majhen, prisrčen poljub. ''tvoja runda.'' Je zaslišal reči njen tihi, šepetajoči, a seksi glas in rahlo je zastokal. Z poljubi se je premikala nižje, in Vanity je vedel, kaj sledi. Pravzaprav je bilo naravnost čudovito, ko jo je zagledal klečati - spolzgadovko - klečati pred njim, pripravljeno, da ga bo vzela v usta. Njegove hlače so zdrsele do njegovih gležnjev, skupaj z rdečimi boksaricami in Vanity je za trenutek zaslišal zajetje sape. Če ni bil tega že vajen, saj njegov ud ni bil ravno med najmanjšimi. In na to dejstvo je bi izjemno ponosen. Pravzaprav mu je to tudi dajalo pogum, da je imel več avanturic z več ženskami, ne pa resne zveze samo z eno. To je za tipe z majhnimi, si je zadovoljno rekel v mislih in se nasmehnil. Začutil je njene spretne in tople prste, ki so se ovili okrog njegovega uda in Vanityu se je nasmeh le še povečal. Zastokal je, ko se je z jezičkom dotaknila glavice in takoj spet umaknila ter roteče pogledal proti njej. Pogleda sta se ujela in Vanityu je bilo jasno, da je ena izmed tistih, ki rada draži. Gryffindomec je zagodrnjal, a še preden se je zavedal, se je njegov ud znašel cel v njenih ustih, ki so presneto dobro obdelovale. Kljub temu, da ni podrla vsakega, ki je prišel mimo, je imela naravni talent za obdelovanje z usti in Vanity je užival, z glavo nagnjeno nazaj, odprtimi usti, iz katerih je prihajalo stokanje in z zaprtimi očmi. Pospeševala je ritem, vzemala zmeraj več uda v usta in tik preden naj bi mu prišlo, je odnehala. Vanity jo je pogledal izzivalno. Zdaj je vse ali nič, Ashlynn mu je do konca zmešala glavo. Malo je še bil v šoku, od nenadnega konca tako dobrega obdelovanja, zato ji je za trenutek pustil, da mu je v lase zapletla roke in ga ponovno poljubljala.

  Presenečeno jo je ustavil, se ovedel šoka in se nasmehnil. Počasi je z rokami prijel njen pas in se spustil do konca njene majice, jo prijel in dvignil. Roke so mu nemirno švignile k modrcu in spretno ter hitro ga je odprl, nežno slekel naramnice in ga spustil na tla. Ponovno jo je poljubil, medtem pa svojo majico poravnal z stopalom, nato pa se sklonil, z eno roko prijel Ashlynn prek hrbta v višini prsi, z drugo pa na zadnjem delu kolen ter jo takole dvignil. Položil jo je na svojo majico na tleh, da se ni z golim delom telesa dotikala hladnih tal in se osvobodil primeža. Šel je na vse štiri in se posvetil njenim hlačam. Bile so kavbojke, z enim samim gumbom in zadrgo. Hitro je odprl tudi tisto in jih nežno povlekel dol, prav tako pa prisrčne pol boksarice pol tangice črne barve. Zazrl se je v njen obrit ud in se ji nasmehnil. Počasi se je sklonil in previdno začel z jezičkom. Zmeraj globlje je šel, jo >jedel<, in začutil njeno roko v svojih laseh, ki ga je potiskala še bolj noter. Lizal in igral se je z njo toliko, da je njeno muco namočil, potem se je premaknil vzporedno nad njo in prijel svoj ud. Ashlynnie noge so se razširile in Vanity je svoj ud vanjo vtaknil le z začetkom, le z glavico. Tako je vztrajal. Ga iztaknil ven in nazaj s samo glavico, dokler se spolzgadovki od strasti popolnoma ni utrgalo.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitimeNed Avg 19, 2012 2:17 am

ja dobro no, če ti ni ušeč pa bom nehala pri tistem - poljubček pa bo bolje xD
kakšne dolge poste pišeš, ni fer x) ... i feel like shit now -.-"  "Nikoli nisem dejala, da mi nisi všeč, tako da bi ti že to morala biti potrditev." je komaj uspela dokončati, dokler se njune ustnice niso že spet prepletle. Zopet je začutila njegovo roko na riti, kako jo grabi vedno močneje in nekako je vedela, da bo naslednji dan na njej imela modrico, ampak se za to ni menila. Ni se dol dala z vsakim, ampak to še ne pomeni, da je nedolžna. Njeno telo so raziskali kakšni trije čarovniki in ne več, zato pa tudi ni veljala za kurbo. Prvič pa je koga dejansko zadovoljevala z usti in ko je Vanity glavo nagnil nazaj in med tem stokal je vedela, da nekaj dela prav in da je v tem dobra. Ob ponovnih poljubih jo je gryfondomec ustavil in ji začel slačiti majico. Z dvigom rok mu je pomagala in majica se je znašla na kamnitih tleh. Prav tako je zraven majice pristal njen črn moderček in sedaj je bila Ashlynn pred njim zgoraj popolnoma razgaljena. Ni se sramotila svojega telesa, saj je vedela, da ima takšno postavo, da ji je večina deklet nevoščljiva, fantje pa bi zanjo ubijali. Kmalu jo je Vanity tudi položil na tla, direktno na vrh njegove majice. Presenečeno je ugotovila, da ji je na tleh kar precej udobno, kljub temu da je ležala na kamnu. Verjetno je bilo to zaradi njegove majice, ki je bila prijetno topla in mehka. "Bolje da to počneva čim bolj potiho, saj je Dumbledorjev kabinet nevarno v bližini. Prizor zares ne bi bil prijeten, če naju bi starček našel v takšnem položaju." je uspela izdaviti medtem, ko se je gryfondomec lotil njenih hlač. Toliko razuma pa je le še imela, kljub alkoholu, da je vedela, da morata biti previdna, ker počneta to na hodniku. Sedaj je pred njim ležala popolnoma gola in vedela je kaj bo sledilo. Kmalu je začutila njegov vlažen jezik, kako je začel "raziskovati" njeno vagino in se mimogrede zapletel okoli ščegetavčka. Roko je zakopala v nejgove lase in ga spodbudila naj gre še globlje. Vmes je spustila tih stok, nato pa se ugriznila v ustnico, da ne bi začela glasno stokati. Kmalu se je fant dvignil nad njo in sama je noge še bolj razširila, da bi mu omogočila lažji vstop, ampak fant se je očitno odločil, da jo bo dražil. Verjetno pa si je to zaslužila, saj je z njim prej naredila ravno to. Neodobravajoče je zastokala, nato pa se odločila, da bo vzela pobudo.

  Rahlo se je privzdignila in svoje boke pritisnila ob njegove, tako da je njegov ud končno cel prodrl vanjo. Od užitka je glasno zasopla. Boke je spustila, nato pa boke zopet dvignila in pritisnila ob njegove še globlje in še bolj močno, tako da se zdaj ni vedelo, kje se njeno telo konča in njegovo začne. Na koncu se je odločila, da bo spremenila položaj, tako da se je še vedno s penisom v njej preobrnila in končala na takšnem položaju, da je bil Vanity spodaj. Sklonila se je k njemu, bežno obšla njegove ustnice, ter se ustavila na vratu, katerega je rahlo sesala in ga na koncu tudi rahlo ugriznila. Začela se je premikati počasi in se pri tem zadrževala, saj mu je hotla narediti prav to, kar je on prej njej. Hotela ga je dražiti, dokler ni postal ves razgret in je hotel še več. Takrat je začela povečevati tempo in začutila je njegove roke na svoji zadnjici, ki so ji pomagali pri poskakovanju. Vedela je, da bo zmogla sama zato je prijela njegove roke in jih vzela stran s svoje zadnjice pri tem pa je prste svoje roke prepletla z njegovimi. Zopet je pospešila tempo in se za trenutek srečala z njegovimi očmi, nato pa glavo vrgla vznak, da se ji je figa napol razpustila, ter se zopet ugriznila v ustnico, da ne bi glasno zastokala. V naslednjem trenutku je vstala z njega, se prevalila poleg gryfondomca, saj je bila kar precej zadihana. Povlekla ga je za roko in ga ponovno vzpodbudila, da se zopet uleže nanjo in naj tokrat prodre globoko vanjo.
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitimeNed Avg 19, 2012 4:49 am

In potem je napisala en zares dolg spis.

  ''Zanimivo.'' Je zasopel in se ji zazrl v oči, ko je iz njenih ustnic sicer malo preoblikovan in po ovinkih prišel tisti stavek 'všeč si mi'. Večinoma je bil tiho, ali le stokal in jo spodbujal, zato se mu je zdelo še dosti, ko je tako govorila. ''In ja, čim bolj tiho. Če boš upala.'' Se je zasmejal in poskušal svoj smeh utišati.
  Sklonjen nad njo je roke položil ob strani svoje majice, da se mu ne bi spodrsnilo na majici in se nasmehnil, ko jo je takole dražil. Slišal je stok, in čeprav je bil tudi on potreben in vsekakor željan sebe v njej, je še malo počakal. A spolzgadovka je prevzela pobudo in se z boki dvignila. V nasmehu je dvignil še obrvi in bil rahlo presenečen. Še nikoli nobena tega ni naredila. Da bi se dvignila, ker se on ni spustil. Raje je trpela v tem, ko jo je mučil samo z glavico. Pa saj tega ni velikokrat naredil. Samo ob takih, katerih je mislil, da ga ne bodo zavrgle zaradi draženja. Če je alkohol vmes, pa si je privoščil. Bil je v položaju sklec, ko se je ona dvigala in spuščala, svoje boke rinila v njegove zmeraj bolj. Vanity se je nasmehnil in se počasi spustil proti njej, tako da je res cel njegov ud bil v njej. Zastokal je od užitka, njena vagina je bila topla in mokra in njegov ud je hitro in brez težav drsel ven in noter. Začutil je Ashlynn in njeno silo, da bi se obrnila in ugodil je njeni želji. Sploh pa je lepo gledati naravnost v prsi, medtem ko te poskakujejo in se ženska na tebi trudi. Temu se je zopet nasmehnill. Začela je počasi, dražila njegov ud, ki je bil na vrhuncu svoje 'kariere' in Vanity se je moral ugrizniti v ustnico, da je ni prijel, prevalil in svojega uda hitro in globoko porival vanjo. Njegove roke so ji pri hitrejšem tempu hotele pomagati, a jih je odločno odrinila proč in prepletla prste. Vanity je brez sramu še vedno buljil v njene poskakujoče prsi. Precej velike prsi. Rešil se je njenih prstov in z rokami prijel njene prsi, ter jih mečkal. Za trenutek jo je pogledal v oči, pogledala sta se srečala in ona je glavo vrgla v znak, on pa se nazaj posvetil prsim. Dvignil se je, še vedno z njo na udu, in se sklonil ter nežno začel sesati bradavičko. Potem se je prevalila z njega poleg, ga prijela in potegnila k sebi. Vanity se je nasmehnil. Še? Všeč mu je bila. Všeč mu je bila njena vzdržljivost, kondicija, seksapilnost. Hitro se je ulegel nanjo, da se je stikala vsaka celica njunih teles in tokrat je res globoko prodlr vanjo. Prodiral je vanjo hitreje in do konca svojega uda, začenjal je vse bolj grobo, da sta se oba pomikala gor in dol, obraza sta bila ločena par centimetrov, gledal je v njene zaprte oči in poslušal stoke, ki jih ni več mogla utišati. Zmeraj bolj grob je bil, prodiral vanjo, dokler ni začutil. Še enkrat je globoko prodrl vanjo in špricnil. Zadržal je penis v njej, medtem ko je čutil, kako se sperma izliva iz njega v njo, in bil je najboljši občutek. vse mišice v telesu so se mu naenkrat sprostile in sopihajoče se je zvrnil poleg nje ter zaprl oči in globoko ter umirjeno dihal.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitimeNed Avg 19, 2012 5:54 am

Ja no, je pa zato ta krajši x)

  Ob njegovih zadnjih besedah "Če boš upala." se je še sama zasmejala. To je bil iskren nasmeh, čeprav je bila pod vplivom alkohola. Mogoče pa ji je ravno alkohol pomagal pri sprostitvi? Kdo ve. Ko se je končno prevalil nanjo in popolnoma globoko prodrl vanjo, je proti svoji volji spustila glasen stok, čeprav je vedela, da ne bi smela. Ampak ni se mogla zadržati. Čutila je, kako je pospešil tempo in pri tem vedno bolj grobo zabijal vanjo, ampak to ji je bilo všeč. Približevala se je vrhuncu in želela je še več hitrosti in še več grobosti. Boke je dvigovala in nabijala v njegove, da bi mu pomagala in bi vanjo prodrl čisto do konca. Zaprla je oči, ter začela ponovno stokati, saj je bil občutek preveč božanski, da bi ga zadržala v sebi. Hotela je klicati njegovo ime, ampak je vedela da si tega ne more privoščiti, zato se je zadovoljila s stokanjem. Takrat je začutila, kako se ji toplota preliva po celotnem telesu, do točke v vagini, ko je izbruhnilo. "O moj bog, Vanity, mislim da bom..." stavka ni dokončala saj je zaprla oči in stisnila boge še bližje k njegovim, če je to sploh možno. Doživela je enega izmed najboljših orgazmov in takrat je čutila toplo tekočino, ki se je prelila iz Vanityja v njo. Takrat je vedela, da je tudi on končal, v naslednjem trenutku pa se je že počil zraven nje, ves zasopihan. Tudi Ashlynn je globoko dihala in pri tem imela zaprte oči. "To je bilo pa..." stavka zopet ni dokončala, ampak se je samo zasmejala. Odprla je oči, ter buljila v strop. Verjetno bo jutri obžalovala, ker se je zapletla z Vanityjem, mogoče pa ne. Tega še ni vedela, čeprav je alkohol in omama v njej že rahlo popuščala. Ugriznila se je v ustnico, ter zadrževala nasmeh, ko je resno probala dejati: "Skoraj sto procentno sem prepričana, da je Dumbledore to slišal. Poleg tega pa ne bi smela biti tu na tem hodniku, tako pozno." Še bolj se je ugriznila v ustnico, ampak začela se je pridušeno hihitati, medtem ko se ji je oprsje dvigovalo. Z roko je potipala za moderčkom in hlačkami, ter se začela oblačiti. Ni mogla celo večnost na tleh ležati popolnoma gola, saj je bila prepričana, da je to izredno nagnusno.
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitimeSre Avg 22, 2012 8:55 am

hehe Razz moj tudi.


  ''Mislim, da bom...'' Je slišal in odprl oči. ''Moraš. V istem času bova. Čutim.'' Je zasoplo dejal. Zdaj ni bil več tisti smejoči Vanity, kateremu se je zdelo smešno, da sta se prav z njo dala dol sredi hodnika. Zdaj je bil njegov vroč Vanity, ognjevit, zdaj je bil ljubimec, resen ljubimec, ki se je trudil, da bi ustregel svoji >izbranki<. Da bi doživela orgazem, kot ga ni še nikoli. To mu je bil njegov cilj pri vsaki. In no, tiste, ki so večkrat spale z njim, no, pri njih je skušal podreti svoj rekord. Odprl je oči in se zazrl v njene zaprte. Usta je imela odprta, glasno stokala, Vanity pa je nabijal vanjo. Njena vagina je bila tako topla, ni je hotel zapustiti, hotel je ostati v njej za večno. Ashlynn si je zaželel, zaželel si jo je vsak dan, hotel je njo in njeno telo, ta divji seks sredi hodnika. Hotel je več. Takrat sta >izbruhnila< istočasno. On vanjo, njegov penis in telo se je sproščevalo, sperma pa je kar se izločala. Od glavice je čutil, kako penis moči njena topla tekočina. Zdaj je vedel, da je doživela orgazem. Njeni stoki so bili preglasni, Vanity se je sklonil in jo divje poljubil. Nežno je še parkrat porinil vanjo svoj ud, ven in noter, in z jezikom utiševal njene stoke.
  Verjetno ena izmed najboljših noči se je končala, kot bi se morala. Vanity se je ulegel poleg nje in se rahlo oklepal njenih konic prstov s svojimi. ''To je bil eden izmed najboljših seksov, po pravici.'' Je sopihal in skušal loviti sapo, čimveč svežega zraku. Njegovo telo je bilo vroče, toplo, in prav tako je lahko čutil njeno vroče telo ob sebi. Zaželel si jo je še enkrat, še enkrat bi jo tako nabil nase. Vendar se je namesto tega samo obrnil na boke, se naslonil na komolce in jo z eno roko objel prek pasu, potnega telesa. Stisnil se je ob njo in jo poljubljal po vratu in rami. Nazadnje je glavo položil k njeni in jo prijel za roko. ''Torej pobegniva, preden naju dobijo.'' Začela sta se oblačiti istočasno, Vanity je hitro nase potegnil spodnje hlače in hlače navrh ter pograbil svoji dve majici. Gledal je, kako se oblači, še vedno malo pod vplivom alkohola in jo opazoval.
  Potem je zaslišal mijavkanje. Hišnikova mačka je stala na koncu hodnika in sedela nedaleč stran od ovinka. ''Pridi.'' Vanityu so se oči zaiskrile, zgrabil je spolzgadovko za roko in jo povlekel za sabo. Stekla sta za ovinek, Vanity se je ozrl, a mačka je še vedno sedela tam. Zavil je za vogal, počakal na Ashlynn, ki se je opotekala za njim in jo potem povlekel k sebi, da je naredila velik polkrog in z hrbtom pristala pri zidu, tik ob njemu, še vedno ga držeč za roko.Hitro se je nagnil k njej, se postavil pred njo, in jo prijel še za drugo roko. Počasi je dvignil svoje prste prepletene z njenimi nad njeno glavo, počasi se spuščal po njenih rokah navzdol, tipajoč njeno mehko, a vročo kožo in jo nežno prijel za obraz. Spodbudil jo je, da je glavo rahlo dvignila in se sam nagnil naprej in nižje, se dotaknil njenih ustnic s svojimi in jo počasi, a strastno poljubil. Počasi se je prav tako odlepil od njenih ustnic in zravnal glavo. Odprl je oči in poiskal njene, prsi pa so se mu hitro dvigale in spuščale. Lovil je sapo.pa naj bo Vanity tut mal romantična dušica..
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitimeSre Avg 22, 2012 10:08 pm

awh:$ pa naj bo tudi ash malo romantična oseba no Razz


  V trenutku vrhunca je začutila njegove ustnice na svojih in bila mu je hvaležna, da jo je takole utišal. Ko sta končala je glasno dihala in skušala ujeti sapo. Telo se ji je od velikega orgazma kar treslo in spraševala se je, ali se ji kolena zares ne bodo tresla, če bo vstala.Takrat je začutila njegove poljube po vratu in rami in se zasmejala. Še nikdar jo ni nihče poljubljal po seksu. Ponavadi sta s fantom s seksom samo končala, oblekla in odšla vsak svojo pot. Poljubov po seksu ni bila vajena, ampak ji je bilo nekako všeč. Nato se je začela oblačiti. No, vsaj poskušala se je glede na to, da so se ji kolena še vedno tresla in da je bila še vedno pod vplivom alkohola. Čutila je gryfondomčev pogled na sebi in Ashlynn se je ozrla, ter presenečeno dvignila obrvi. Ko se je končno uspela obleči, je na hodniku zaslišala mijavkanje in ozrla se je proti glasu. Bila je hišnikova mačka, ki je glasno mijavkala in klicala svojega gospodarja. Takrat je začutila Vanityjevo roko v svoji, kako jo je potegnila nekam za vogalom. Še vedno omotična se je opotekla k njemu in pristala s hrbtom na zidu in za to oporo mu je bila hvaležna. Začutila je še njegovo drugo roko, ko je njegova topla dlan nežno prijela njena razgreta lica. Glavo je dvignila proti njegovi, ga pogledala v oči, dokler se niso njune ustnice ponovno združile, da je morala oči zapreti. Bil je zelo strasten poljub in ko sta se "odlepila" drug od drugega, sta oba lovila sapo. Počakala je nekaj trenutkov, dokler rok ni ovila okoli njegovega vratu, stopila na prste in ga nežno poljubila. Med tem mu je na ustnice zamrmrala par besed: "Upam, da se bom jutri te noči spomnila. Zares bi jo bilo škoda pozabiti." Še nikoli ni bila pod vplivom alkohola, zato pravzaprav ni vedela, koliko bo deloval na njen spomin. Samo upala je, da se bo spomnila vsaj delčkov, če ne vsega. Zbrisati celotno noč pa bi bilo zares škoda. Po končanem poljubu se je stisnila v njegov objem, ki je bil prijeten in topel, tako da ni več čutila hlada, ki je zeval iz hodnika. Ustnice je premaknila na njegov vrat, ga zopet nežno poljubila, nato pa kožo na vratu začela rahlo sesati in grizljati, ter mu tako pustila flek. Se bom vsaj nečesa spominjala, če že drugega ne. V kotičku očesa je opazila, da je mačka že odšla. Očitno mijavkanje ni pomagalo, zato je odšla gospodarja preprosto iskat. Ashlynn se je namuznila, nato pa mu še vedno v objemu dejala: "Mislim, da je to najina zadnja priložnost, preden naju hišnik najde. Greva?" Iztrgala se je iz njegovega objema, nato pa ga prijela za roko, ter ga rahlo pocukala, saj je še vedno stal tam in se ni premaknil niti za korak. Vprašujoče ga je pogledala, nato pa se mu nasmehnila.
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitimeČet Avg 30, 2012 1:54 am

kršim prepoved D:

  Vanity je bil presenečen nad spolzgadovko. Čeprav je iz nje zevala hladna oseba, je bila Ashlynn lahko prav tako topla, nežna in čutna. Bil je le še eden izmed mnogih dokazov, da imajo vsi ljudje nežen jaz. Roke je počasi ovila okoli njegovega vratu in ga gledala v oči. Njene rjave so se mu zdele prav tako tople in ljubeče kot njegove, vsaj v tistem trenutku. Opazil je, da se mu njen obraz približuje, dokler se nista ponovno dotaknila z ustnicami in si izmenjala nežen poljub. Med vsem je imel Vanity odprte oči, hotel je opazovati, si zapomniti, označiti njene mehke poteze, ko se ne skrivajo za trdo in ledeno masko. Roke je spustil in jih ovil okoli njenega pasu, si jo prisvojil. Z njo mu je bilo lepo, v sebi je čutil ogenj, ki je segal po njegovem srcu, in med njunima telesoma je čutil iskrice, napetost, privlačnost. Zdelo se mu je, da je noče izpustiti, in da če jo bo, da bo o tem še veliko časa razmišljal. Ob njenem upanju, da te noči ne bo pozabila, se ji je še vedno gledajoč v oči, nasmehnil, vendar ni rekel nič. Sam je vedel, da tega ne bo pozabil. Lahko bi potisnil stran, v kot ta spomin, a ni hotel. Usklajeval se je z njenimi gibi, ko je segla po njegovem vratu, je obrnil glavo v drugo smer in jo dvignil, ter napel vrat in ji omogočal prost dostop. Njegove roke so se je oprijele zdaj pri bokih. Vse je hotel ponoviti. Vse z njo.
  Nato ga je iz njegove zabuljenosti vanjo potegnil njen sunek, ko se mu je izmuznila in ga pocuknila za roko za sabo. Vanity je še malo postal tam, in jo gledal ter se ji smehljal. Dobil je nasmešek nazaj in se končno zganil. Z roko sta stekla do konca drugega hodnika, kjer jo je za vogalom Vanity spet ustavil in potegnil k sebi. Potegnil jo je v svoj objem, močan objem, tesen, še enkrat vdihnil vonj njenih las in jih prav tako odmaknil s čela, ter jo poljubil na čelo, nežno, kot lahko fant:''Lahko noč.'' Je zašepetal, jo za sekundo še zadržal v svojem objemu in nato izginil, še preden se je ona premaknila od tam.


konc, i guess?Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Corridor   Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor   Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 
Corridor
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry :: Hogwarts :: Second floor-
Pojdi na: