Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

I will only truly have left this school when none here are loyal to me. Help will always be given at Hogwarts to those who will ask for it.
 
KazaloPortalIščiRegistriraj sePrijavaTrenutno še ni nobenega dogodka.Gryffindor: 0
Slytherin: 0
Hufflepuff: 0
Ravenclaw:0
Mesec: September
Vreme: vetrovno, rahlo oblačno
Temperatura: 15 stopinj


Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore - headmaster
Minerva McGonagall - headmistress
Zasnova foruma in ideja je last
Albusa Dumbledorja. Forum je prav tako vsebinsko uredil.

Prosimo, da vsebine foruma in grafiko ne kopirate, saj je bilo v to vloženo veliko dela.


Naša pasica:

Corridor    Bradavicarkapasica2

Prijatelji:

Corridor    Untitled-19

Corridor    Vafa

Corridor    Zezzwzwz 

 Corridor

Go down 
AvtorSporočilo
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 1:56 am

Širok in vedno sijoč hodnik. Tu tudi pokuka sonce noter, ko vstane, zato je od samega jutra pa skoraj do konca dneva zmeraj prijetno toplo in svetlo. Zato se tu učenci zelo radi sprehajajo, ker pa je tu tudi nekaj klopic, je ta hodnik skoraj zmeraj poln, saj vsi radi posedijo na soncu in klepetajo.
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 2:06 am

  Vanity je zavil v njegov najljubši hodnik. Vseh sedem let - no, to je sedmo leto - kar je že tu, je bil to verjetno njegov najljubši hodnik. Tu so viseli predstavniki študentov, oziroma, njihove slike, bolje rečeno, pa tudi hodnik je bil zmeraj poln ali 'vseboval' vsaj nekaj učencev. To je Vanityu zadostovalo, pa tudi njegovi družabnosti. Razmršil si je lase in zazehal. Bila je nedelja in čeprav mu ne bi bilo treba vstati tako zgodaj, je vstal ob sedmih, in ob osmi uri, ko je sonce že prijetno ogrelo ta hodnik, je bil že tam, hodil po nenavadno praznem hodniku. Potem se je spomnil in se zasmejal. Šolsko leto se ni še začelo. Nekateri učenci smo pač bolj zgodni. Se je namuznil. Sam je imel dober razlog: Vanity je upal, da bo tokrat on predstavnik gryffindoma. Prišel je do stene in se ustavil. Kot ponavadi. z roko se je dotaknil sicer hladnega zidu in se naslonil nanj. Tu je bil vhod v predstavniško kopalnico. Lepe reči je slišal o njej, prekršiti pravilo in vstopiti vanjo - kljub temu, da je naravnost oboževal kršenje pravil - pa ni poskušal. Takrat je zaslišal udarce ob tla. Še nekdo je prihajal. Počasi, kakor on prej. In čez nekaj sekund je zagledal na drugem koncu hodnika dekle. Ni je razpoznal na takšno daljavo, in šele ko je prišla blizu, je videl značko na njenem plašču: Slytherin
  Se je kača ponosno zvijala in barve svetile. Tudi njegova značka se je svetila in lev je odpiral usta in mahal z rokami, kot da bi rjovel. ''Dobro jutro!'' Je ravnodušeno rekel. Kot je že omenjeno bilo, Vanity se ni menil kdo, kakšen in s kje si, družil se je z vsemi.


((Ashlynn))
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 2:40 am

Ashlynn je kot vsako leto bila ena izmed prvih na Bradavičarki. Ni odlašala z odhodom tja, kot nekateri drugi študentje. Bradavičarko je naravnost oboževala, pa še mame in njenega ljubimca se je želela znebiti. Ponavadi je s spanjem pred dejanskim pričetkom pouka potegnila tja čez enajsto uro, ampak danes iz njej neznanega razloga ni mogla spati. Vstala je že zelo zgodaj zjutraj in se že namenila proti veliki dvorani, ko se je spomnila, da zajtrka ob tej uri verjetno še ne bo, v samo kuhinjo pa se ji ni ljubilo, saj ni želela poslušati pretirano vljudnih vilincev. Namenila se je proti enemu izmed njenih najljubših hodnikov, kjer se je lahko družila s prijatelji večinoma iz slytherina, našlo pa se jih je kar precej iz ravenclawa in le malo iz gryffindorja. Ni pa imela prijateljev iz hufflepuffa, saj so se ji zdeli pretirano mehkužni in takšnih zares ni potrebovala. Vedela je, da se na tem hodniku nahaja kopalnica predstavnikov študentov in o njej je slišala same neverjetne stvari. Pa saj se je že na lastne oči prepričala kakšna je, ko se je v šestem letniku nekega dne izmuznila not in občudovala veličino. Še sreča, da je kateri od profesorjev ni ujel, saj bi jo doletela kar velika kazen. Kljub temu, da je kopalnico že dejansko videla, pa je zahrepenela po tem, da bi v sedmem letniku postala nova predstavnica študentov. Seveda pride s tem nazivom mnogo odgovornosti, ampak kljub temu so bonusi toliko večji.
Ko je že mislila, da bo ob taki uri na hodniku sama, pa je zaslišala glas nekega fanta, ki se je lenobno naslanjal na steno. Premerila ga je od glave do pet, saj ga je poznala le na videz, nato pa zagledala gryffindomsko značko, ki se je bohotila na njegovih prsih. To ni bil gryffindomec s katerimi se je družila. "Ne bi rekla, da je dobro jutro. Vsaj zame ne." mu je odgovorila, ter mu namenila nejevoljni pogled. Ob takih zgodnjih jutranjih urah in s praznim želodcem je bila zategnjena in na splošno slabe volje. Da je lahko začela z svojim dnevom je potrebovala dobro hrano. Zahrepenela je po napitku, ki ga pripravljajo bunkeljni - po kavi in strinjala se je, da je to edina dobra stvar, ki jo bunkeljni dejansko naredijo. V naslednjem trenutku se je že počila na eno izmed klopi, ter gryffindomca radovedno pogledala: "Kaj pa ti tako zgodaj tukaj? Se želiš pretihotapiti v kopalnico predstavnikov?" Pomignila je na košček zidu, na katerega se je naslanjal, saj je vedela da se ravno tu nahaja ta kopalnica in gryffindomec se ji je zdel sumljiv. Saj pa so gryffindomci znani po kršenju pravil, ampak v naslednjem trenutku si je priznala, da ni kaj boljša od njih.


((here you go Razz))
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 2:55 am

  Zarežal se je, vendar se je na njegovem obrazu pojavila rahla rdečica in v zadregi si je spet razmršil lase - kot da ne bi bili že dovolj. Ni bil ravno vešč z besedami, čeprav je bil njegov besedni zaklad...no, ogromen. Ni znal napeljevati pogovora, to je bila njegova težava. Vsaj komunikativen je bil, kar mu je pomagalo. Ta čas je dekle svojo rit 'poknilo' na klopico in spet spregovorilo. Vanity se je odlimal od zida in stal pred njo z rokami v žepu. ''Ne. Pravzaprav, si tega pravila ne upam prekršiti.'' Je iskreno povedal in se zadržal komentarja, 'kar je verjetno edino takšno pravilo'. ''Čakam na svojo priložnost. Upam na to, zadnje leto. Drugače pa zelo rad hodim sem. Topel, jasen hodnik, ponavadi poln učencev. Večinoma iz Slytherina, ampak to me ne moti, kar nekaj prijateljev imam tudi tam. Skozi vsa ta leta so se izkazali za dobre prijatelje.'' Zajel je sapo in se ugriznil v spodnjo ustnico. Mogoče pa ne bi smel toliko govoriti. Saj je ne zanima. Odkašljal se je, pogledal stran na konce hodnika v eno in drugo smer in potem nazaj proti učenki. ''Kaj pa ti?'' Malo se mu je še zehalo in če bi kdo pogledal v njegova usta, bi verjetno videl gromozansko luknjo. Včeraj zvečer je namreč zamudil večerjo. Leno je zazehal in obraz še pravočasno zakopal v komolec, kot je bila njihova navada. Mati jih je učila, naj si ne pokrivajo ust z roko, ker je to nehigiensko. Takrat se je spomnil, da bi bilo vljudno se predstaviti, zato je vzel roko iz žepa, se malce stegnil naprej in ji podal roko:''Pa Vanity M.T. Wild sem, Gryffindor, kot vidiš.'' Simpatično se je poskušal nasmehniti v zgodnjih urah.


((mal bol kratk...čak na inspiracijo))
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 3:27 am

"Uf, si prepričan, da te niso vtaknili v napačen dom? Samo Hufflepuffci so tako mehkužni, da si ne upajo prekršiti tega majhnega pravila." ji je zletelo iz ust, preden bi sploh pomislila. Nad svojo osornostjo se je namuznila, saj ni želela biti kar takoj sarkastična, ampak iz svoje kože pač ni mogla. "Ja, za zelo dobre prijatelje, dokler ti ne zarinejo noža v hrbet v takoj prvi priložnosti. Saj ne pravim, da drugi niso takšni. Le da resnična čustva ne obstajajo in je vse skupaj bolj površinsko." je povedala svojo teorijo, ter skomignila z rameni. Že zdavnaj je obupala nad čusti, zvestobo in ostalimi vrednotami, saj so jo izkušnje naredile hladno. "Pa saj dejansko ne verjameš, da so slytherinci s tabo prijatelji zaradi tega, ker bi jim bil všeč? Gledajo le na lastno korist." je nato še pristavila ter se zazrla v zid, ki pravzaprav ni razkrival, da je to dejansko vhod v eno največjih kopalnic, kar jih je kdaj koli videla. "Nevem, zatavala sem sem brez kakšnega pravega razloga. Le všeč mi je tu. Pravzaprav mi je vse na Bradavičarki všeč." je še enkrat brezbrižno dejala, ter se nekoliko bolj razkomotila na klopci, ter se lenobno zleknila. Nesigurno mu je še sama podala roko in dejala: "Ashlynn Avalon Pierson, Slytherin, kot si že opazil." Namuznila se je ob njegovemu nasmehu, ampak vrnila mu ga ni. Pravzaprav se je le redko nasmehnila in nasmeh podarila samo tistim, ki so ji dejansko nekaj pomenili, čeprav je bila prepričana da so z njo samo zaradi njenega imena. Seveda ni smela pozabiti na tisti smeh, ko se je lahko iz koga delala norca. In to je bilo praktično vse. "Saj ne misliš, da ti bom verjela, da si tako prijazen, očarljiv in oh in sploh? Daj, izpljuni že, kaj hočeš od mene, da bi ti bila v korist." se je namrdnila, ter ga pozorno premerila. Tej prijazni maski ni verjela. "Verjetno želiš, da te pretihotapim v kopalnico. Ali pa, da bi zaradi mojega imena imel bonuse po čarovniškem svetu. In še verjetno najbolj približana teorija, da me želiš izkoristiti v te namene, da se boš lahko považičil naokoli po Bradavičarki, da si se dejansko pogovarjal z Ashlynn in bil sam z njo na hodniku, ter si ob tem izmislil, da sva počela bog ve kaj, kar pa se dejansko ne bo zgodilo." je na koncu še dodala, ter zavila z očmi.

((đizs krajst sploh nevem kaj naj pišem ob vsej tej tvoji "prijaznosti" xD nisem vajena no xD))
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 5:21 am

  ''Torej si ti že prišla noter.'' Se je nasmehnil, tako kot se nasmehneš, ko te kdo skuša ponižati, a te dejansko, kljub trudom, ne more. Čeprav se je obnašala hladno, mu je s tistimi pari besed takoj nekaj globokega o njej povedala. Čeprav se tega morda ni zavedala...iz njenega pogleda, obraza ali drže pač ni razbral nič, kar bi jo izdalo, da bi se zavedala izdaje v besedah, katere verjetno ni premislila, temveč samo butnila ven. Namuznil se je in pokomentiral:''Nekako imaš prav. Zato pa vam ne ravno zaupam.'' Jo je ocenjujoče pogledal v oči, kot da bi se spraševal, kaj bo na to odgovorila. ''Še vedno pa so moji prijatelji. In nobeden spolzgadovec me še ni razočaral, moram priznati. In seveda, površinsko, da, gledajo le na lastno korist, vendar si včasih tudi človek, ki želi biti sam, malo družbe, prijateljev. Tudi oni, spolzgadovci, ki so moji prijatelji, niso izjema.'' Še vedno se ni premaknil s svojega mesta, stoječ pred njo, njegove oči so spremljale njene, ko se je zleknila. Potem se mu je predstavila tudi ona in nežno ji je stresel roko:''Me veseli, Ashlynn.'' Že na pogled je bila uporniška, po njenih besedah pa je bilo še bolj opazno, da je trmasta, vztrajna in uporniška kot le upornica bi znala biti. Odločna ženska, polna izzivov. To je Vanitya privlačilo. Dokaj privlačilo. Ob njenih besedah je roko potisnil nazaj v žep, a ohranil precej mirno kri in se ji le vnovič nasmehnil:''Ah, nehaj no. Priznam, tvoje ime sem že slišal.'' Mogoče ne zaradi vplivnosti. ''Ampak tak pač sem. Bi rekel da se boš morala sprijazniti s vso to silno prijaznostjo. Poleg tega, verjemi, si ničesar od 'kaj sva delala' ne bi izmislil. Imam kar nekaj razlogov za to, poleg tega pa nikoli ne povem imena dekleta, s katerim sem bil ali kaj sem delal z njo.'' Še vedno je gledal v njene oči. No, ni bil ravno tip, ki bi buljil v joške, rit ali med noge. Res, da je rad osvajal, ampak najraje je osvajal z kavalirskim vedenjem.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 6:37 am

"Ja, nič lažjega. Lahko te spravim noter če hočeš." je Ashlynn skomignila z rameni, ter pogledala proti fantu. "Ne pravim, da smo spolgadovci nedružabna bitja. Le, da se bolj družimo med sabo in držimo skupaj. Medtem pa ko do Gryfondomcev nismo najbolj prijazni, saj ste naši največji tekmeci. Pa saj ne pravim zdaj, da ste nam lahko kos, sploh ne." je nato še dodala ter se namuznila. Ni vedela ali je fant tako naiven ali pa tako dobro igra. Ampak zabičala si je, da bo to še izvedela. "Ah, daj ne nakladaj. Dobro vem da ste vsi fanti enaki in komaj čakate da se považičite s kom ste bili skupaj. Res bi bil pravi čas da če odvržeš svojo masko. Noben ne more biti tako prijazen in popolen." je zopet zavila z očmi in se nekoliko premestila,saj ji na klopci ni bilo več udobno. "Gospod popolnež, pa kaj še. To ne obstaja. Dejansko dekleta padajo na to?" je še dodala, ter se namuznila. Z vsemi prijaznimi besedami ni bila vešča, saj se je le redkokdaj tako pogovarjala. Na hitro je pogledala naokoli, če prihaja kakšen študen, ampak okoli ni bilo žive duše, tako da ni mogla pobegniti izpred njegovih besed. Zavzdihnila je, nato pa ga vprašala: "In so ti doma vtapljali prijaznost v glavo? Oprosti ampak od mene kaj pretirano lepega ne boš dobil. Se boš pač moral zadovoljiti s tem." Mati ji nikoli ni dejala, da mora biti prijazna do soljudi. Nasprotno, govoričila ji je le, kako mora pokazati svojo moč in naokoli hoditi z dvignjeno glavo. Pa ne da bi mater kdaj zares upoštevala, ampak Ashlynn je bilo njeno obnašanje že samoumevno, saj se je morala pred materjo dan za dnevom pretvarjati, da je vse skupaj že prešlo v rutino. "In kako to, da toliko prej tavaš po bradavičarki? Pouk se še namreč ni pričel." ga je naposled kar tako vprašala. Fant jo je vztrajno gledal v oči in Ashlynn je postalo kar malo neprijetno. Zato je pogled odvrnila in samo zamrmrala: "Ne stoj tam kot kakšen bedak. Prisedi ali odidi."
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 7:13 am

  Zresnil se je in hitro odkimal. Kaj takega ni hotel. Presenečenje, tisto osuplost, navdušenje, vse tisto je hotel ohraniti za prvi vstop. ''Ne, ne hvala.'' Je zatem še hitro dodal. Verjetno je izpadel čudno, a...tega pač ni hotel storiti. In Vanity je znal biti zelo vztrajen in trmast. Pa saj tako ali tako ni bil prepričan, da bo predstavnik. Mnogo boljši so bili od njega in če je prav slišal, naj bi se predstavniki že izbrali? Ne, prepričan je bil, da je samo govorica. ''Nikoli nisem vedel, zakaj smo mi vaši največji tekmeci. In tudi zdaj mi ni jasno, ko se rogaš, da vam nismo kos, pa vendarle največji tekmeci.'' Je dodal, za trenutek dalje zaprl oči in se potem spet zazrl v njene. ''In res je, da niste prijazni do nas, ampak za vas je važna čistokrvnost.'' Hitro je spremenila temo, ali pa mu je samo odgovarjala, ni vedel, vseeno pa ji je sledil in jo ne rahlo prekinil na koncu povedi 'dejansko dekleta padajo na to?':''Oh, torej misliš, da sem popoln? Lepo od tebe. Ne bi pričakoval. Sploh pa, mogoče samo nisi navajena, kaj praviš na to? Imel sem očitno drugačno vzgojo, poleg tega pa se mi ne zdi smiselno, da prideš do nekoga in ga zatiraš, zadiraš in žališ. še preden ga dodobra spoznaš. Saj nisem zmeraj prijazen. Marsikdaj povem svoje mnenje v obraz.'' Kot zdajle. ''In tudi do tistih, ki mi pač niso všeč, ne po karakterju, ne po zunanjosti, nisem prijazen. Enostavno, nimam razloga.'' Je hladno pojasnil. Delal se je, kot da je preslišal njen vzdih in se zarežal:''Ja, točno doma. Veš, moja družina izhaja predvsem iz gryffindoma in ravenclawa. To sta dva domova, ki sta vljudna in prijazna - gryffindomci, ker smo pač taki, drznvraanci, ker se nočejo zapletati v nepotrebne prepire in si delati sovražnike na vseh mogočih koncih. Pač premislijo, preden kaj rečejo. Ne rečem, da je hufflepuff kaj manj prijazen, pravzaprav je precej več prijazen, vendar se mi to zdi že osladno. Poleg tega, pa nič ne pričakujem od tebe.'' Bi si pa že dobil koga, ki je takoj na voljo in za igro. Seveda, to je bil Vanity. Nikoli se ni pretirano trudil, nikoli ni maral resnih zvez, pa so mu dekleta še zmeraj padala pod noge. Nekako mu je zmeraj znova uspelo. Potem so se njegove misli preselile na dom Hufflepuff. Prhnil je. Pravzaprav je bila delovnost edina dobrina, ki jo je cenil pri hufflepuffovcih. Čeprav je imel prijatelje povsod, je ta dom verjetno najmanj cenil. Hitro menja teme. V žepu mu je nekako uspelo vrteti palico, kar je delal zelo rad in se tako sprostil. Zdaj je bil on tisti, ki je prav nič lenobno zavzdihnil:''Reciva, da mi je tu na bradavičarki všeč.'' Prav nič se mu ni ljubilo razlagati osebi, ki je bila tako hladna do njega. Nato je odvrnila pogled in Vanity si ni mogel kaj, da se ne bi zarežal in pokomentiral:''No, saj vem, da radi ukazujete - slytherin namreč - vendar se mi trenutno ljubi stati, hvala. Rada postavljaš ultimate?
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 8:19 am

((woow umiri konje človekxDD don't talk to me like that!hahahxD))

"Prav, kakor hočeš. Tvoja odločitev." mu je brezbrižno odvrnila. Sama je bila preveč radovedna, da bi počakala na to, če bi mogoče kdaj postala predstavnica. Bradavičarko je ljubila in zato je morala izvedeti za vsak kotiček v njej. "Ti ni jasno, da bom svoj dom vedno poveličevala? Zato sem dejala, da nam niste kos. Zvesta sem svojemu domu, je to tako slabo? No ja, očitno tebi in ostalim gryfondomcem zvestoba ne pomeni veliko. Pa sva spet na začetku in ti bom še enkrat rekla - saj sem pričakovala." je nato odvrnila, ter tokrat ona zapičila pogled vanjga. Njegovi komentarji, ki so se spreminjali iz prijaznih do skrajno osornih, so jo begali. Ni vedela kako je lahko v človeku toliko prijaznosti in osornosti hkrati, kot da bi imel več osebnosti. "Ne bom zanikala, da so nam čistokrvni čarovniki bolj všeč. Ampak nisi pomislil na to, da smo dejansko tako vzgojeni?" je dejala, ter poudarila besedico vzgojeno. "Lahko kolikor hočete zanikate, da vam čistokrvnost ni pri srcu. K bunkeljem pa ne bi šli živet, kajne? Torej si nismo tako različni." je še dodala, ter s pogledom vrtala vanj. Tokrat ji ni bilo neugodno gledati vanj, saj se je z njo drugače pogovarjal. Le njegova prejšnja prijaznost jo je begala. "Oprosti, te mogoče zatiram? Ne. Te mogoče žalim? Ne. Povem samo svoje mnenje in očitno je dandanes vsem bolje če skrivamo to kar v resnici hočemo povedati. Prav, če želiš koga, ki ti bo lagal v obraz in ne bo povedal svojega mnenja, ampak ti brezglavo sledil, si boš pač moral poiskati drugega sogovorca." mu je še odvrnila, ter pogledala naokoli. Še vedno ni bilo žive duše. Namrdnila se je, saj je neučakano čakala, da se pouk končno prične. Po drugi strani pa ni hotela zaključiti sedmega letnika in s tem šolanja, saj še ni vedela kako naprej. Najraje bi celo življenje ostala na Bradavičarki. "Premislijo prej, preden kaj rečejo? Točno o tem ti govorim. Ne upajo si povedati tisto kar jim leži na duši. Ni čudno da je med nami toliko zahrbtnih ljudi. Pa si zdaj poišči prave prijatelje, ki v resnici sploh ne obstajajo." mu je še odvrnila in fant ji je počasi s svojo skrajnostjo že šel na živce. V enem trenutku se je z njo pogovarjal čisto prijazno, v drugem pa je že pametoval po svoje. "Seveda nič ne pričakuješ od mene, če pa so ti na poti stale samo puhloglave punce. Očitno pa dekleta, ki ima vsaj nekaj malo možganov ne preneseš." mu je siknila in se nato začela igrati s svojimi lasmi. Nekaj je morala početi, takšno brezdelno sedenje jo je spravljalo ob živce. Bilo je v nasprotju z njeno energijo. "Ne bodite tako zadirčni, gospodič. Samo mislila sem če že vztrajaš pri pogovoru z mano, da bi ti to olajšala in bi lahko prisedel kot vsak normalen človek." mu je nato dejala že bolj umirjeno, saj ni videla več smisla v vsem skupaj.

Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 6:39 pm

  Je to res njemu govorila? Pridigala o zvestobi? Tokrat ji je namenil naveličan pogled z privzdignjenimi obrvmi. Tega komentiral že ne bo. Pa je že raje shranil besede za kaj drugega. Zdaj se je tudi on začel ozirati po hodniku, če kdo prihaja. Tale punca je bila nadvse domišljava. ''Da, tako ste bili vzgojeni, vendar, povej mi, če bi se pred tabo pojavil nečistokrvni čarovnik, fant z bunkeljskima staršema, točno tak, po komer hrepeniš nezavedno...Bi ga vzela? Kljub vzgoji? Saj imaš svojo pamet, kajne? Poleg tega je on še vedno čarovnik, naša rasa.'' Njegov glas se je do tedaj že znova omehčal in njegove poteze postale nežne. Nekoliko je vseeno imela prav, vendar se Vanity v velikem odsotku ni strinjal z njo. Bog ve zakaj. Ga je pa sigurno privlačilo, da punca govori resnico. V teh dneh si našel malokoga, ki se ne bi lagal. Laganje se je kot kakšna nalezljiva bolezen razširila povsod. ''Prej si me žalila.'' Je odrezavo in kujavo rekel ter pomislil na 'vi nam niste kos'. ''Moram pa priznati, da mi je zelo všeč resnica. Vendar ko že govoriš o zahrbtnih ljudeh, se spomni, da Slytherin kraljuje v tem.'' Je poudaril. ''Dodati pa moram, da Ravenclaw laže, seveda, da bi jim bilo njim boljše v življenju, vendar ne dajaj drznvraancev in zahrbtnežev v isti koš. Samo predlagam.'' Zdaj je že govoril z normalnim, prijaznim glasom. Mogoče ga je prej malo zaneslo. Ena njegovih slabih lasnosti je bila namreč hitro razburjanje. Zato pa se je naučil brzdati. Sicer bi verjetno veliko fantov iz preteklosti imelo razbite nose in naslednje dneve ležali v bolnišničnem krilu. ''In? Te to moti? Žal nisem za resne zveze, vsaj zdaj ne. In ne, ne puhlohlave. Okoli sebe žal ne prenesem neumnih ljudi. Sem pa zato izbiral tiste punce, za katere sem vedel, da sem jim všeč. Poleg tega pa to ni bilo ravno težko delo, glede na to, da sem tip skoraj vsakega dekleta. Le redko pride mimo kakšna kot ti. Zato ne pričakuj, da hočem kaj od tebe. Ne, hvala.''
  Potem se je nasmehnil, ne njej, ampak sam pri sebi, se končno premaknil in se usedel zraven nje. Z hrbtom in glavo se je naslonil na zid ter zaprl oči, vrtenje z palico v žepu pa končno umiril. Zdelo se je, kot da počiva. ''Drugače pa, tudi moje ime ni kar tako. Zakaj potem ne bi jaz lahko rekel, da se hočeš spoprijateljiti iz lastne koristi? To, sem prepričan, ti gre dobro od rok.'' Naredil je kratek premor. Ali si izmišljevati, kaj vse sva delala?'' Znova se je nasmehnil, odprl oči in glavo nagnil v njeno smer. Njune oči so se spet srečale. ''Ampak dvomim, da hočeš to. Torej mi verjemi, da pač nič od tistega kar si naštela, ni resnica. Naravnost neumna zamisel, pravzaprav.''((zmedla si me k je tolk za odgovoorit, tko da oprosti za kake napakice Razz))
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimePon Avg 06, 2012 10:44 pm

"Prvič kot prvič, sploh se ne more zgoditi, da bi po kom hrepenela. Drugič pa ja, vem da je tudi on čarovnik, tako da ga ja ne bi ubila. Ne morem pa zanikati, da mi bodo čistokrvni čarovniki vedno bolj pri srcu. Tako pač čutim." je skomignila z rameni. "Kaj pa ti? Bi vzel čarovnico bunkeljskega porekla? Ali pa še boljše vprašanje - bi se kdaj koli zapletel s kakšno bunkeljko?" privzdignila je obrvi, ter potrpežljivo čakala na odgovor. Ogledovala si je fanta in očitno je bilo, da se je nekoliko pomiril in ne bo več tako nepotrpežljivo odgovarjal na njene trditve. Čeprav jo je njegova prejšnja surovost na nek način privlačila. "Ah, prosim te, tisto prej res ni bila žalitev. Samo preskočila sem cenzuro. Ali bi pa raje slišal - vem da ste naši tekmeci zelo močni, ampak prepričana sem, da smo vam lahko kos. Boljše?" se je namuznila, ter ga nato nagajivo pogledala. Postajala je boljše volje, ampak v želodcu je še vedno imela ogromno luknjo. Glasno ji je zakrulilo in z roko si je pokrila prazen trebuh. "Ups." se je kratko zasmejala, ter se namuznila. Ni vedela kaj ji je bilo, da se je sploh zasmejala. Saj očitno ni bilo nič tako zelo smešnega, da bi bilo vredno njenega nasmeha. "Hm.. mislim, da bi se drznvraancev mogel najbolj bati. Pravzaprav so ravno oni mojstri manipuliranja in preobračanja besed. Seveda smo tudi spolzgadovci nekako zviti in vse, ampak vsaj ohranjamo našo čast in če nam kateri človek ni všeč mu pač povemo. Kar pa za drznvraance ne bi mogla reči. Moram pa priznati, da se mi zdite gryfondomci preveč zaupljivi. Imate velik krog prijateljev, ampak ste kdaj pomislili da je v vašem krogu prijateljev, dejansko lahko vaš največji sovražnik, ki izkorišča vaše zaupanje?" je nato še dejala, ter se rahlo ugriznila v ustnico. Neznansko mu je bila hvaležna, da se je vsedel, ker do tačas je morala glavo vztrajno obračati navzgor, da jo je vrat že kar precej bolel. Tako je lahko glavo položila v nekoliko bolj normalno lego. "Verjemi mi, je prav prijetna sprememba, da te fant ki se pogovarja s tabo noče kar takoj naskočiti. In hvala bogu, da ne buljiš v druge predele mojega telesa, ker bi lahko ostal brez nosa. No, tukaj bi bil ti na slabšem." se je namuznila in se spet poskusila nasmehniti, ampak ji nekako ni uspelo. Zato je brezbrižno skomignila z rameni, ko se je do nje priplazila črna mačka. Takoj je opazila, da je to njena mačka, Pearl, zato jo je vzela v naročje. Mačka je zadovoljno zapredla in se zvila v klopčič. "Nevem kaj bi imela od koristi, če bi se spoprijateljila s tabo. In dejansko bi moj ugled padel, če bi si izmišljevala kaj sva delala. Drugače je za fanta, ki se lahko považiči naokoli s kolikimi je bil, dekle pa ki je imelo več fantov pa hitro velja za cipo. Nevem zakaj bi meni to koristilo." je nazadnje še dodala, ter se nekoliko posvetila svoji mački. Dejansko se je doma ukvrajala samo z njo, saj si z mamo in njenim ljubimcem ni imela dosti kaj pomagati. Večino časa v njihovi hiši, ki je bolj spominjala na dvorec, je preživela v svoji sobi. No, večino časa pa je šla ven, s svojimi pravimi in nepravimi prijatelji, kjer se je zabava lahko začela. "Verjemi mi, ni tako neumna zamisel. Večina fantov bi naredila to, kar sem prej rekla. Pa čeprav bi zanikala, mi polovica ljudi ne bi verjela. Tako pač je." je še nakoncu dejala in ga pogledala.
((Ja malo je res zakomplicirano pisati. tko da tudi ti oprosti meni za kakšno napakico Razz ))
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimeTor Avg 07, 2012 12:17 am

((sam tvoji posti so kul xD))

  BANG! Dekle, imenovano Ashylnn mu je spet nevede razkrila nekaj o sebi. Vsi so pravili, da je precej skrivnostna oseba - Vanity se ni strinjal. Ni rekel, da je bila >lahka knjiga<, je pa bilo dekle zelo zanimivo, izzivalno in uporniško. Trmoglavo, a...a pametno. To ga je privlačilo. Prikimal ji je, potem pa z rahlo kislim nasmeškom odgovoril:''Z navadno?'' Se je nekoliko prekinil in pomislil. ''Ne.'' Vanity je nujno potreboval nekaj posebnega v njegovem življenju. Dekle poleg njega je moralo biti posebno, njegova resna punca bo posebna, ne pa 'navadna smrklja'. Kot je pravil njegov dedek. Nadaljeval je:''Družim se že z njimi, ampak moja družina je čistokrvna in takšno bi jo rad ohranil. Ne vem zakaj. Imamo družinsko drevo, čiste krvi in nočem ga skruniti. Ne bi je ravno odgnal stran, a prijateljstvo bi bilo pač dovolj.'' Je skomignil. Tudi sam ni maral poskakovati naokoli v bunkeljski družbi, mu je že bila ljubša njegova žival.
  Na njen šaljiv odgovor se je zasmejal. Ni bil sakrastičen odgovor ali takšen, kot je ponavadi bil njen glas, osoren, odrezav, bil je spročen glas in šaljivo povedana poved. ''Ja, to mi je všeč. To bo boljše.'' Tudi sam se je namuznil, ko ji je zakrulil želodec. ''Tudi jaz nisem še jedel. Lahko greva skupaj v Dvorano, če seveda gospodična nima nič proti, da bi jo videli z gryffindomcem.'' Je vstal in se priklonil, kot da bi jo hotel povabiti na ples, a se hitro zravnal in se nasmehnil. Rahlo se je pretegnil. Sedenje ni bila njegova vrlina, ne, ni ugajala njegovi energiji, njegovi postavi, njegovi kondiciji. Moral je migati. Ampak ko se je pretegnil, se je usedel nazaj poleg nje in jo pomenljivo pogledal. Prvič je videl njen nasmeh in ni vedel zakaj se ne smeji večkrat. Njen nasmeh je bil očarljiv, pa tudi za razliko od na primer oči, topel. Ob njenih besedah je prikimal:''Tudi jaz včasih mislim tako, in nekateri so res takšni, ampak spet, drugi so drugačni. Najboljšega prijatelja imam iz ravenclawa in v vseh 6 letih me še ni izdal ali razočaral. Nikoli se nisva skregala. Morem reči, da nikoli ne veš kaj se skriva v odzadju, vendar tu lahko zdaj potrdim tvojo trditev. Mogoče smo res malce preveč zaupljivi, vendar to samo zato, ker radi ustvarjamo prijateljstva. Saj veš, Gryffindom, pogumen in zvest prijateljem.'' Rahel nasmešek mu je zaplesal na obrazu. Gledal je v steno, saj se je med njima naredil premor, a Vanitya ni motilo. pravzaprav je tišino zmotila Ashlynn, ki je znova napeljala pogovor. Privzdignil je obrvi:''Res? Sem pa mislil, da si prepričana, da sem le še en perverznež, ki pač skoči nate in ga ne briga, ali ostane brez nosa ali odide z nosom.'' Se je zasmejal in jo narahlo dreznil v ramo s pestjo kot kakšnega kolega. ''Oprosti.'' je takoj zardel. Z novimi prijatelji je takoj postal preveč prijateljski. Opazoval je mačko, ki je skočila k njej in se privila Ashylnn v naročje. ''Tvoja?'' Je vprašal Vanity. ''Tudi jaz imam mačko.'' Je dodal hitro. ''Ime ji je Fire. Mama mi jo je kupila, ko sem bil še majhen, in začuda je še zmeraj tu z mano. Dala ji je ime po moji osebnosti.'' Se je sam pri sebi nasmehnil ob spominu na tisti dan, ko mu je mama kupila mačko. ''In glede tistega, imaš prav. Fantje se lahko važimo, pa bomo cari. Vi boste pa cipe. Dobro razmišljaš.'' Jo je pohvalil in pogledal v oči. Naslednje kar je naredil, je bilo to, da je prikimal. Saj je res imela prav. Še enkrat jo je pogledal z nekakšno majhno občudujočo iskrico v očeh. Uporniška, odločna, pametna in lepa. Vanity se je nasmehnil.((ta nov za barvo prou sucka ballse))
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimeTor Avg 07, 2012 9:35 am

"No vidiš, pa le nisi tako zelo drugačen od mene, kot praviš." mu je dejala ter ga dodobra pogledala. Fant se ji ni več zdel tako zelo napačen. Pravzaprav ji je bilo ob njem prijetno in se je tako z njim lahko sproščeno pogovarjala. Verjetno je bila kriva tudi njegova pozitivna energija. "No potem pa je bolje da si mojo olepšano verzijo zapomniš, ker veliko takšnih cenzuriranih izjav od mene ne boš dobil." se je Ashlynn namuznila in se zopet kratko zasmejala. Bilo ji je že butasto, da se toliko smeji, ampak si ni mogla pomagati. Verjetno je bilo še prezgodaj zjutraj, da bi dejansko dobro premislila, kaj počne. Ampak v tem trenutku ji ni bilo mar za nič. "Ah verjemi, eno govorico da se pretirano družim z gryfondomcem bom že prenesla, glede na to kaj vse se po šoli že govoriči o meni." je zavila z očmi, ter se namuznila ob njegovi naslednji potezi. Ob njegovem priklonu se je bežno negotovo nasmehnila, saj ni vedela kaj vse skupaj to pomeni. "Sama sem bolj previdna komu zaupati in komu ne. Imam pa kar dobro preštudirano kateri so zaradi mene samo zaradi koristi in imena in kdo je prijatelj z mano zaradi mene. In slednjih je kar precej malo." mu je odgovorila, ter ga brezbrižno pogledala. Če je prav pomislila, je niti ni brigalo, samo da je ostala zvesta sama sebi. Zmeraj ostani zvesta sama sebi. "No, če ti to ne ugaja lahko komot spet spremenim mnenje o tebi in te imam za perverzneža. Kakor hočeš, nič lažjega. Pravzaprav bi bilo to lažje, kot pa se tu pogovarjat s tabo, saj nevem kaj naj ti rečem. Nikoli se nisem tako dolgo pogovarjala z gryfondomskim fantom." je še dodala, ko se je zopet posvetila svoji mački in jo začela božati. Mačka je glasno zapredla in ji glavo zakopala v eno izmed dlani. Ko je začutila gryfondomčev prijateljski dotik, ga je na veliko, zmedeno pogledala, ampak rekla ni ničesar. Tudi ko se ji je opravičil in zardel ni izustila niti besedice. Le glasno se je odhrkala in ga pomenljivo pogledala. "Za svojo mačko ne morem reči, da je dobila ime po moji osebnosti. Ime ji je Pearl. In z mano je tudi že kar precej dolgo." mu je nato odgovorila, ko je končno fant zopet napeljal pogovor, medtem ko je med njima kar lep čas visela nerodna tišina. "Huh, torej povej mi kako si preživel teh šest let na bradavičarki. Seveda če hočeš, ne bom te v nič silila." mu je nazadnje še dejala, ker zares ni vedela več, kaj naj ga vpraša, ni pa želela da med njima zeva tišina. Bila je pač zgovorna oseba. "Še nekaj malo časa imava preden se bo odprla velika dvorana in bova lahko šla na zajtrk. Razen seveda če gospodič nima nič proti če ga vidijo s spolzgadovko." mu je na koncu še dejala, ter preobrnila njegove prejšnje besede. Pogledala ga je v oči in morala si je priznati, da je njegov obraz kar privlačen. Ob njegovem ponovnem pogledu se je spet namuznila, a pogleda ni odvrnila.

((meni je pa kul ker si lahko zbiram več barv xD btw, sori za tak zmazek, ampak mi že malo primankuje idej Razz ))
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimeTor Avg 07, 2012 9:35 pm

  ''Sovražniki si nikoli niso različni, marveč enaki, saj strmijo k enakim ciljem.'' Je recitiral stavek iz neke zgodovinske knjige, ki jo je napisal nek japonski bushima. Nasmehnil se je, saj je bilo s recitacijo jasno, da se strinja z njo. Pogledal jo je in za trenutek se mu je zazdelo, da je bolj sproščena, kot je bila prej. Tudi njene obrazne poteze niso bile več tako ostre, temveč so se nekoliko omehčale in Vanity je na njenem sladkem obrazu dosti več opazil nasmeh. Pokimal je:''Veš, to pa ne bo težko. Imam namreč zelo, zelo dober spomin.'' Fotografski, namreč. Je dodal v mislih. Ni vedel, zakaj ni rekel na glas, a zaenkrat se pred njo ni hotel preveč postavljati, ali takoj vse bruhniti ven iz sebe, kar se lahko ve o njem. Kot je že prej to naredil z imenom njegove mačke in pojasnilom. Bil je prepričan, da je ni zanimalo.
  ''No ja, to je pa tudi res. Jeziki se radi vrtijo. Zlobni jeziki pa še bolj.'' Tudi sam je imel nekaj neprijetnih izkušenj z govoricami, a jih je hitro odpravil. Ni prenesel laži, mogoče je bilo to, kar mu je pomagalo. ''Si zame že ugotovila, ali me boš še preštudirala?'' Se je zasmejal in si z roko šel skozi lase. Zdaj ni več tako strmo buljil vanjo, oziroma gledal v njene oči, temveč v steno, saj ga je vrat bolel od obračanja v njeno smer. Zasmejal se je in pokomentiral njene naslednje besede:''Res ne? No, potem pa sem vesel, da imam jaz to čast. Upam, da ne bo samo teh 15 minut, kar sva že tukaj. Lahko bi bilo še več, kajne? In bi prosil, da svoje mnenje ohraniš, noben perverzneš nisem.'' Spet se je nerodno nasmehnil in jo pogledal, potem pa njeno mačko. ''Mogoče se bosta tudi najini mački ujeli, glej, tamle je moja.'' Je skorajda veselo dejal, ko je zaslišal znano mijavkanje na drugem koncu hodnika za njegovim hrbtom. Tam je stala in se drgnila ob zid precej velika mačka za navadno hišno mačko, njen kožuh je bil ognjene barve - rdeče, z vmesnimi rumenimi in oranžnimi dlakami. Če bi se postavila pred ogenj, je ne bi videli. Njene oči so bile velike in popolnoma črne, ušesa pa našpičena. Počasi in mijavkajoče se je približala Ashylnn in Vanityu, ter se ustavila pred njima. Sedla je na tla in opletala z repom. Njene črne oči so se premikale od Ashlynn pa do njene mačke, nato pa je skočila Vanityu v naročje. ''precej velika je.'' Nasmehnil se je Ashylnn, nato pa sklonil in glavo zakopal v njeno dlako ter narahlo zmajal, kot da bi odkimaval. ''Živjo, Fire.'' Je dodal, ko se je spet dvignil in smejal. Njegova mačka se je pretegnila in se zvila v klobčič, njene oči pa so vztrajno gledale v Pearla.
  ''Teh 6 let je bilo dolgih. Predolgo bi trajalo. Raje mi povej, na primer, tvojo najljubšo številko in žival, barva je verjetno zelena?'' Je slepo ugibal. Njegove besede je obrnila in prešerno se je nasmehnil. Ta punca je bila od sile. ''Ne, mislim da bom prenesel nekaj govoric.'' Začutil je pogled na sebi in avtomatsko obrnil glavo v njeno smer. Z očmi sta se ujela in Vanity se je nasmehnil.((kul je Very Happy))
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimeSre Avg 08, 2012 7:43 am

"Wow, gryfondomček je postal celo pesnik. Neverjetno kaj vse se na Bradavičarki dogaja." ga je podražila in se namuznila. Rada je dražila ljudi okoli sebe, to je bila njena poslastica. "Moram pa priznati, da sem nekatere govorice sprožila sama. Kako lepo je opazovati ljudi okoli sebe kako te na veliko opravljajo. Tako spoznaš kdo ti bo vedno kril hrbet, kdo pa se bo obrnil stran od tebe. In ja, spet moram priznati, da sem rada v centru pozornosti. To ni nič takega, kar ne bi že vsak vedel." je še dejala, ter se spomnila svojega prejšnjega leta. Sprožila je govorico, da se je na astronomskem stolpu mečkala z največjim bedakom med pihpuffovci. Seveda je večina ljudi zagrabila vabo in so naslednji dan že vsi pogledovali k njej, ter si na ušesa šepetali. Uživala je v tem, saj se je iz ljudi tako delala norca. Pustila je manj inteligentne osebke, da na veliko opravljajo, čeprav pojma niso imeli kaj je resnica. "Nevem kaj naj si mislim o tebi. Seveda pa ne moreš pričakovati, da ti bom že na dan ko sva se komaj spoznala, vse razkrila. No, nikomur še nisem vsega razkrila če smo natančni. Umazane malenkosti raje obdržim zase, razen če sama ne manipuliram z govoricami." je dejala, ter ga previdno premerila, ter pri tem priprla oči. Ne, ne more mu še dokonca zaupati, čeprav je na dobri poti. Ni bil še en butast gryfondomec, ki ni imel nič pameti v glavi. Zdel se ji je še kar inteligenten. Ampak bil je pač gryfondomec in z gryfondomci še ni imela toliko izkušenj. Ne toliko, kot bi rada. "Predvsem je odvisno od tebe, če me želiš še kdaj videti. Nikomur se ne mislim vsiljevati in ga prositi na kolenih, da še kdaj spregovori kakšno besedo z mano. To preprosto ni zame." mu je odvrnila, ter pogled usmerila k svoji elegantni črni mački. Opazovala je fantovo mačko, ki je bila pravo nasprotje njene. Njegova je bila v barvi ognja, medtem ko je njena Pearl bila popolnoma črna z velikimi smaragdno zelenimi očmi. Njegova je bila precej večja in masivnejša od njene, ki je bila precej suha in eleganta, ampak spretna. V naslednjem trenutku je Pearl že zapihala in se pognala nad Fire. Ashlynn jo je hitro ujela, še preden bi Pearl gryfondomčevo mačko spraskala in zgrizla. Namesto gryfondomčeve mačke, pa je Pearl ugriznila Ashlynn, nato pa se ji užaljeno izmuznila iz rok, ter jo popihala po hodniku. "Uf, očitno se ne bosta ujele. Oprosti, Pearl je malce divja in trmoglava." se je namuznila, medtem ko je roke položila nekako v naročje. Bilo ji je čudno, saj sedaj ni imela z roko nič za prijeti. "Najljubša žival mi je feniks, medtem pa ko ziher ne boš verjel, da je moja najljubša barva pravzaprav rdeča." se je rahlo nasmehnila, ter se posvetila zidu, ki nikakor ni razkrival, da je to pravzaprav vhod v kopalnico. Kako perfektna iluzija. "Samo jaz govorim o sebi. In ti mi o sebi nič ne poveš. Samo sprašuješ." ga je obtožujoče pogledala. Morda pa ima skrite namene. Ko sta se njuna pogleda zopet srečala je bila ona tista prva, ki je odvrnila pogled. Ugriznila se je v notranjost ustnice, nato pa ga vprašala: "Imaš morda kakšne skrite namene, za katere jaz nevem?"
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimeSre Avg 08, 2012 8:26 am

  Razigrano se je nasmehnil. ''Pravzaprav ne pesnik. Obožujem knjige. Tale citat je bil iz zgodovinske knjige nekega japonskega bushima. Že od nekdaj sem zainteresiran za samuraje. Ninje. Kako spretni so brez magije. Pravzaprav je to nekaj, za kar vem, da občudujem pri bunkeljnih.'' Pogledal jo je:''Sama?'' Naredilje premor. ''Oh, pametno. Če hočeš izvedeti kdo je tvoj pravi prijatelj. Čeprav jaz tega ne bi storil. Če se ne vtika v moje življenje in mi povzroča probleme, mi je vseeno ali je pravi ali ne. Zaupam samo določenim osebkom, zatorej nimam težav. O pozornosti pa me to ne čudi, saj sem tudi jaz potreben pozornosti.'' Se je nerodno nasmehnil in si z roko šel skozi lase, kot vsakič, ko mu je postalo malo nerodno, a ni zardel. Imel je čudno navado, da pač ni zardel. Nikoli. Tiho je božal svojega mačka naprej in komentiral:''Jaz tudi. Na primer, fantje si med seboj dostikrat primerjajo velikost spolnih udov ali pa pravijo, kaj vse so že počeli. Jaz takšne stvari - osebne, prav tako kot zdravstvene in družinske - raje obdržim zase. Z govoricami pa se ne ukvarjam.'' Je odkimal z zaprtimi očmi. Ko jih je odprl, so te opazovale Ashlynn. Nasmehnil se je:''Potem pa ne dvomi, da se bova še videla.'' V to tudi sam ni dvomil. Ashlynn mu je bila všeč, na nek način. Privlačna, ni še mogel reči, da mu je všeč. Njegove misli je odvrnila njena mačka, ki je skočila, a jo je Ashlynn hitro potegnila nazaj. Fire se ni niti premaknil, izpustil kakšnega glasova ali dal vedeti, da je to videl, čeprav je na široko odprte oči usmerjal v črno kepo dlak. ''Ni problema. Kot vidiš, se ni niti ustrašil. Zelo je pogumen, ter miren. Nič ga ne prestraši.'' Je dodal, gledajoč v svojo rdečo kepo dlak. Ob njenih besedah je dvignil začuden pogled zopet v njene oči:''Res? Kako...neobičajno.'' Na njegovem obrazu se je za trenutek zarisal obraz začudenosti, ampak se je Vanity hitro popravil z nasmeškom, ko ga je obtožila. ''Nobenih namenov. Samo rad spoznavam, to bo vse. No, torej, ko sva že pri tem, moja najljubša številka je 8, žival zmaj in barva modra. Kakor veš, imam zelo dober spomin; no, pravzaprav, fotografski. Karkoli narediš, to bo za vedno v moji glavi. Rad berem, rad se učim novih stvari. Imam veliko preveč energije, da bi presedel dan na klopici, in mislim, da je že ura za zajtrk.'' Se je naposled zasmejal in vstal. Fire je mirno skočil iz njegovega naročja, zamijavkal in izginil za hodnikom. Vanity je podal Ashlynn roko, da bi ji pomagal vstati:''Prideš? Lahko bi pojedel zmaja.'' Se je še enkrat zasmejal, ko je začutil nekaj toplega v svoji dlani, ki jo je ponujal spolzgadovki.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitimeSre Avg 08, 2012 10:39 am

"Ne spoznam se preveč na bunkeljske stvari, zato tudi pri njih kaj preveč ne obožujem. Sem bolj za čarovniške zadeve." je rekla ter obupano pogledala po hodniku, saj je upala da se je Pearl nehala kujati in se vrnila. "Fantje ste čudni. Včasih ste še večje goflje kot dekleta." je še dodala, ko se je znova ozrla po hodniku. "Velikokrat se je bolje govoricam res izogibat. Včasih pa izveš kaj zares zanimivega. Saj niso vse govorice neresnične. No večina jih je za lase privlečenih, ampak nekaj jih je pa le resničnih." Namuznila se je, ter zopet ujela njegov pogled. "Če ne prej, pa se bova videla na tekmovanju predstavnikov študentov. Ali pa na tekmi quidditcha, če ga seveda igraš." mu je potrdila, saj ni vedela koliko časa bo imela zanjga. Seveda bi se bilo še kdaj lepo družiti z njim, ker je bil nekoliko drugačen od čistih običajnih gryfondomcev, ki so ji že presedali in dolgočasili.
Opazovala je njegovega mačka in bila kar malce začudena, kako je lahko tako miren. Njena mačka je bila vse prej kot mirna in včasih ji je šla prekleto na živce. Bila je divja, trmasta in hitro se je užalila, če ji nisi posvečal dovolj pozornosti. "Okej, tegale fotografskega spomina se kar malo bojim. Velikokrat je dobro, da ljudje pozabijo če kaj takega izrečem ali naredim. Ni ravno prijetno, da lahko poznaš in si zapomniš vse moje slabosti, ki sem ti jih mogoče po pomoti izdala." mu je odvrnila, ter ga nejeverno pogledala. Najprej je previdno in nekoliko negotovo strmela v njegovo ponujeno dlan, naposled pa le skomignila z rameni. "Prav, zakaj pa ne. Ampak če se boš lotil zmaja, me ne štej zraven." se je pošalila, ter nato sprejela ponujeno dlan. Tako sta se skupaj odpravila proti veliki dvorani na težko pričakovani zajtrk.

((i guess this is the end, right? Razz ))
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Corridor    Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Corridor    Corridor    Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 
Corridor
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry :: Hogwarts :: Fifth floor-
Pojdi na: