Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

I will only truly have left this school when none here are loyal to me. Help will always be given at Hogwarts to those who will ask for it.
 
KazaloPortalIščiRegistriraj sePrijavaTrenutno še ni nobenega dogodka.Gryffindor: 0
Slytherin: 0
Hufflepuff: 0
Ravenclaw:0
Mesec: September
Vreme: vetrovno, rahlo oblačno
Temperatura: 15 stopinj


Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore - headmaster
Minerva McGonagall - headmistress
Zasnova foruma in ideja je last
Albusa Dumbledorja. Forum je prav tako vsebinsko uredil.

Prosimo, da vsebine foruma in grafiko ne kopirate, saj je bilo v to vloženo veliko dela.


Naša pasica:

Park      Bradavicarkapasica2

Prijatelji:

Park      Untitled-19

Park      Vafa

Park      Zezzwzwz 

 Park

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Albus P.W.B. Dumbledore
Admin
Admin
Albus P.W.B. Dumbledore


Število prispevkov : 175
Join date : 03/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Park      Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Park    Park      Icon_minitimeSob Avg 04, 2012 8:41 am

Park predstavljajo velika drevesa - lipe, bori, hrasti... - med njimi najdeš klopice, z velikimi razdaljami druga od druge, za učence, ki bi bili radi malo sami oziroma imeli malo zasebnosti. Mimo vodi kamnita potka, med drevesi in klopicami pa se skrivajo vodnjaki, kipi, kamni...

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
Nazaj na vrh Go down
https://hogwartsacademy.slovenianforum.com
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Park      Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Park    Park      Icon_minitimeTor Avg 14, 2012 2:10 am

  Vanity se je nekega vetrovnega dne - no, kot ponavadi v jeseni - zdolgočaseno sprehajal po parku. Učenci so se stiskali v gradu in se hihitali po vseh kotih. Nikjer nobenega miru. Vanitya je namreč bolela glava, in preden je vzel lekadol, je bilo vse tiho. Potem, ko je vzel lekadol, so se ljudje usuli iz vseh smeri in bam, glavobol je bil spet tu. Vanity je zavil z očmi in hitro stopil iz svojega doma. In ven, ven iz gradu. Med potjo je kmalu začel kričati, saj so bili res vsepovsod. A nekako se mu je uspelo umiriti in ohranil je plitko dihanje do velikih vrat, le te odprl in glasno vdihnil in zahlastal za zrakom, kot da bi se dušil. Zaloputnil je vrata in se odpravil na sprehod. In zdaj je tu. Se sprehajal. Bil je že pomirjen, glavobol je popustil in čeprav je bilo zunaj mraz in se je neprestano ovijal v plašč, ker je pihal ledeni veter, se je vseeno odločil, da je modro ostati zunaj. In tako tudi je. Zdelo se mu je, da že precej časa hodi, ko je ugotovil, da se pomika v krogih okoli gradu. Resno? Obhodil sem grad? Začudeno se je ustavil, ko je že tretjič zagledal vrata in buljil v njih. Veter mu je razmršil lase in nagonsko se je njegova roka sprožila ter jih še bolj razmršila. Potem je roke utaknil nazaj v žepe in skomignil. Noter ni hotel iti. Ne še. Čeprav je verjetno kar dolgo časa že tu. Ali pa ne. Spet je skomignil in se odpravil naprej. Njegove misli so bile še vedno prepletene. Hotel je iti stran od vrat, vrat gradu, da ga ne bi zamikal vstop. In tako je spet prehodil dolgo pot do zadnje strani grada, kjer praktično nikoli ni bilo nikogar. Tam je samevala klopica. Trudno se je usedel nanjo in zazehal. Veter mu je igral lepo melodijo in pravzaprav ga je spominjala na pesem njegove mame. Popravil si je lase in potem roke spet potisnil globoko v žep. Kakor kip je sedel tam in gledal, gledal kako se drevesa klanjajo sili zraku.
  Neslišno se mu je približala postava, a Vanity je sprva sploh ni opazil. Šele ko je zaslišal piskajoč in tih ''živijo'', je uzrl visoko dekle z lepimi svetlimi lasmi, sicer spetimi v čop zaradi vetra in ostrim obrazom ter sijočimi modrimi očmi. ''Živjo.'' Je odvrnil. Zgledalo je, da se tudi ona zavija v plašč. ''Hrup v gradu, kaj? Tudi mene je pregnal ven. Hitro izgubim živce ob hrupu.'' Je nejevoljno dodal, a se spet nasmehnil in tokrat nasmeh namenil dekletu. Tukaj pa je lepo. Tiho. Mirno. Ogledal si je njen obraz. Nekako mu je bil všeč, nekako pa ne. ''Vanity Mattew Travis Wild. Gryffindom, 7.letnik.'' Se je vljudno predstavil in ji ponudil roko.((Skyler Castellano))
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Park      Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Park    Park      Icon_minitimePet Avg 17, 2012 9:34 pm

Skyler je bila rahlo utrujena in potrebovala je malo miru. V takšnem vetrovnem vremenu ni bilo skoraj nikogar zunaj zato se je odpravila v park. Spotoma se je še ustavila v Drznvraanu, da je odložila torbo in si vzela malce toplejši plašč. Vedela je, da jo bo kljub temu zeblo, a ji ni bilo mar. Hitro je zakorakala na hodnik in se spustila po neštetih stopnicah. Po šestih letih bivanja na bradavičarki je pot že zelo dobro poznala. Čim je stopila skozi vrata jo je zajel močan sunek vetra. Vsa premražena se je zavila v plašč in vdihnila svež jesenski zrak. Vsa tresoča se je odpravila v park. V daljavi je zagledala fanta, ki je sedel na klopci. Zdelo se ji je, da mora tudi njega zebsti. Sama se je od mraza čisto tresla in počasi je stopila do klopce. Popravila si je lase, ki so ji zaradi močnega vetra poplesovali okrog obraza.

"Živjo" je pozdravila fanta in se še bolj zavila v plašč (če je bilo to sploh še mogoče). "Ja res je zelo glasno." mu je pritrdila. Ogledala si ga je, saj ji to prej ni uspelo. Morala je priznati, da ji je bil všeč. "Skyler Castellano, 6.letnik, Drznvraan," se je predstavila tudi ona in mu podala roko.

((sorry k si mogu tok dolg čakat, sam sem bla na morju (oz. še vedno sem) in ne morem bit glih velik na compu.))
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Park      Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Park    Park      Icon_minitimeSob Avg 18, 2012 2:57 am

  Stresla sta roko in Vanity se ji je nasmehnil. ''Pridi, prisedi.'' Se je narahlo odmaknil, čeprav je bila klopica zares velika. Tudi sam se je ovil v plašč in pogledal proti nebu. Sicer je bilo nebo popolnoma jasno. Le tisti hladen veter, ki je odpodil vse tople sončne žarke, ki so poskušali doseči par na klopici. Vanity se je nazaj ozrl k svetlolaski. Njeni lasje so bili rahlo kodrasti in so se pravzaprav lepo podali k njenemu podolgovatemu obrazu. Imela je bolj tanke ustnice, namazane z rdečo šminko, ampak bilo mu je še kar všeč. Kljub temu, da je Vanity oboževal naravno namazane punce. Torej brez make-upa. Njene oči niso bile zapackane. Imele so le poudarjene trepalnice. In tudi to mu je bilo všeč. Njene oči so bile modre, vendar ne tistega hladnega odtenka, temveč toplega, nežnega, ljubečega. Takoj mu je v glavo šinila misel, da more biti odlična v postelji. Vanity se je sam sebi nasmehnil. Včasih mu je ta oseba ljubimec prihajala v misli večkrat, kot je bilo treba. Ljubimec je pravzaprav bil on, tako so ga klicala dekleta, predstavnice ženskega spola. Lahko bi ga klicale fant, ki se daje z vsako dol, a ni bilo ravno tako. Prvič, ni se dajal z vsako, drugič, imel je drugačno taktiko zvabljanja v posteljo. Bil je pravi kavalir. In tudi po kavalirsko jo je zvabil v posteljo. Dekle, namreč. Njegova taktika je bila zmeraj uspešna, a je bilo res, da se je Vanity pred osvajanjem tudi prepričal, da je dekle samsko in da ne išče neke resne zveze. Vse to mu je šinilo skozi glavo, medtem ko je opazoval dekle.
  ''Skyler, si rekla?'' Prijazno se je nasmehnil. ''Kaj rada delaš v prostem času?'' Čokoladne in tople oči Vanitya so se rahlo igrivo zaiskrile.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost
Park      Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Park    Park      Icon_minitimePon Avg 20, 2012 3:37 am

  "Hvala" se mu je nasmehnila in se usedla zraven njega. Opazila je, da jo Vanity opazuje in umaknila je pogled ter se ozrla k stolpom bradavičarke. Že od daleč je lahko videla gruče učencev, ki so se pogovarjali na dvorišču ali pa hiteli na toplo, v šolo. Na sebi je še vedno čutila njegov pogled. Dolgo je razmišljala kan naj naredi. Ali naj kaj rečem? Je pomislila, ampak ko je odprla usta je ugotovila, da pravzaprav nima kaj za povedati. Potem se je tudi sama ozrla proti njemu. Vanity ji je bil všeč. Njegove čokoladne oči so kar sijale igrivost, ki ji je bila pri fantih tako všeč. Sovražila je namreč samovšečne bedake, ki jih je bilo na njeno presenečenje ne malo. "Hmmm, " je začela Skyler in takoj ji je bilo žal za njeno bedasto razmišljanje, samo čisto je pozabila kaj naj reče. "Mogoče bo to zvenelo malo piflarsko, ampak za moj dom nič nenavadnega. Berem." Joj, kako sem neumna. je pomislila. Ko je govorila sploh ni razmišljala, saj ni mogla odmakniti oči od njegovega obraza. Njena usta so bila čisto ohromela ko se je zagledala vanj. Ko je ugotovila, da vanj strmi kot neka čudakinja je odmaknila pogled proti nebu. Joj zakaj moram vedno vse pokvariti. Zavedala se je, da je dokaj sramežljiva, sploh v takšnih trenutkih. Na začetku ko je osebo spoznala je bila vedno bolj zadržana, a ob Vanityju se je počutila kot da mu lahko zaupa vse.
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor
Vanity Mattew Travis Wild


Število prispevkov : 99
Join date : 04/08/2012
Age : 25
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Park      Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Park    Park      Icon_minitimePon Sep 03, 2012 1:02 am

  Ko jo je tako gledal, si je začela grizti ustnico. Zdaj je to označil že kot značilno za drznvraance. Bili so sramežljivi in si prav zaradi živčnosti zaradi nekomunikacije in pogovora, edine teme, ki je niso obvladali, grizli ustnico. A vse to so sprožili živci, zarai katerih si je tudi Vanity grizel ustnico ob takšnih časih. A pogovor je bil njemu nekaj vsakdanjega, zmeraj je imel temo, no, skoraj zmeraj. Če se pač z človekom ni ujel, ko se je z njim pogovarjal, da se jima je v pogovoru zatikalo, se ni trudil. Sicer pa so se njegove tople oči, iskren nasmeh in odprtost, komunikativnost izkazale za zelo dobrodošle pri spoznavanju novih prijateljev. Da ni štel tega, da so mu vsi takoj zaupali.
  Tako je prijazno gledal v živčno drznvraanko in delil svojo sproščenost z njo. ''Ko sva že pri tvojem domu, mar so punce iz tvojega doma zmeraj tako živčne, ko nekoga spoznavajo? Včeraj in danes si ti druga v tem tednu, ki sem jo spoznal iz Drznvraana - čeprav jih že veliko poznam - in obe sta bile natanko enako živčne. Sprosti se. Saj sem samo navaden fant.'' Je dejal in se ji nasmehnil. Naenkrat je na sebi začutil njen pogled, in ji ga vrnil, gledala sta se, dokler se Skyler ni zazdelo, da bulji v njega in je odmaknila pogled. Vanityu je veter zapihal naravnost skozi odprtino plašča pri vratu in streslo ga je, isto pa je videl, da se je pripetilo dekletu. Pomaknil se je proti njej in potrkal po svojih kolenih:''Če prisedeš, bo obema topleje. Dve telesi se lažje ogrejeta kot eno samo.'' Je nekoga citiral in se ji privlačno, zapeljivo nasmehnil.


okej, iskreno, tale tvoj avatar je ful hud o3o
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Park      Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Park    Park      Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down
 
Park
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry :: Surroundings :: Park-
Pojdi na: