Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

I will only truly have left this school when none here are loyal to me. Help will always be given at Hogwarts to those who will ask for it.

KazaloPortalLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Trenutno še ni nobenega dogodka.

Gryffindor: 0
Slytherin: 0
Hufflepuff: 0
Ravenclaw:0

Mesec: September
Vreme: vetrovno, rahlo oblačno
Temperatura: 15 stopinj

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore - headmaster
Minerva McGonagall - headmistress

Zasnova foruma in ideja je last
Albusa Dumbledorja. Forum je prav tako vsebinsko uredil.

Prosimo, da vsebine foruma in grafiko ne kopirate, saj je bilo v to vloženo veliko dela.

Naša pasica:

Common room Bradavicarkapasica2

Prijatelji:

Common room Untitled-19

Common room Vafa

Common room Zezzwzwz

Common room

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
Albus P.W.B. Dumbledore
Admin
Admin
Albus P.W.B. Dumbledore

Število prispevkov : 175
Kraj : Hogwarts school of Witchcraft and Wizardry

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Common room   Common room Icon_minitimeSob Avg 04, 2012 8:54 am

Je največji prostor v gryffindorskem stolpu. Tam je kamin, mize, stolice in kavči z naslonjači. Na zidu so bakle, seveda pa z zida visi tudi kristalen lestenec. Soba je v rdeči in zlati barvi, večinoma pa ima slike gryffindomskih quidditch ekip, znanih in pomembnih prednikov, največja slika pa prikazuje rjovečega leva. Za vstop moraš sliki Debele gospe povedati pravilno geslo in če se ne ravno ukvarja z čim drugim, te hitro spusti noter.
Nazaj na vrh Go down
https://hogwartsacademy.slovenianforum.com
Gost
Gost

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 9:30 am

Amy se je zatekla v Gryfondomsko dnevno sobo. Zanimalčo jo je kakšna je njena spalnica, a jo je dnevna soba tako pritegnila, da je pozabila, da je hotela iti v spalnico. Preizkusila je vse naslonjače ter se razgledala po vsakem kotičku v dnevni sobi. Na srečo ni bilo veliko učencev, ki bi ji pošiljali čudne poglede, saj je bila prvič na Bradavičarki. Prej je hodila na Durmstang, zato Bradavičarke ni bila vajena in se je 10 krat izgubila preden je našla pot do svoje dnevne sobe. Upala je, da bo našla kakšno prijateljico.
(kdorkoli?)
Nazaj na vrh Go down
Vanity Mattew Travis Wild
Gryffindor
Gryffindor

Število prispevkov : 99

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 9:42 am

Vanity je povedal geslo Debeli Gospe, se ji prijazno nasmehnil in vstopil v luknjo. Takoj je bil na drugi strani in pričakoval prazno dnevno sobo. Šolsko leto se ni še začelo, zato ni bilo dosti učencev, še posebi v Gryffindomu ne. Zazehal je, saj je bilo pozno, ko je prišel z pohoda s svojo klapo. Danes so kar dodobra raziskali Bradavičarko, in se sprehodili po okolici. Zunaj je pihal močan veter in jim razmršil lase, tako da so bili Vanitijevi popolnoma razmršeni, vendar so še vedno zgledali dobro, glede na to, da je imel kratke lase. Okoli in okoli se je veter zabijal v močne grajske zidove in uhajal noter skozi majhne luknjice. Slišati je bio njegovo zavijanje okoli vogalov, butanja in čutiti je bilo sapico nižje pri tleh, ki jo je povzročil veter, uhajajoč skozi luknjice. Zazehal je in stopil v dnevno sobo. Zaslišal je prasketanje ognja in avtomatično stopil tja. Na enem izmed naslonjačev je sedela postava. Vanity si ni povzročal skrbi in se ni obrnil, temveč je samo z očmi ošvrknil. Čakaj malo... ''Ti si nova, kajne? Videl sem te včeraj zvečer priti.'' Nasmehnil se ji je in ponudil roko. Namenil ji je globok pogled.

Nazadnje urejal/a Vanity Mattew Travis Wild Čet Avg 09, 2012 9:56 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 9:46 am

V dnevno sobo je vstopil postaven fant. Ni se predstavil le vprašanje ji je zastavil . "ja nova sem, a tako jaz te nisem opazila, ker sem se verjetno čudila nad Bradavičarko, ki je stokrat lepša kot Durmstang, edini problem so stopnice, ki me vedno odpeljejo drugam, mimogrede jaz sem Amy ti pa si?" je še vprašala.
Nazaj na vrh Go down
Gryffindor
Gryffindor

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 10:02 am

((malo bol douge poste prosim, pa poudari kar rečeš Smile ))

''Da, zapomnil sem si, da prihajaš iz Durmstranga. Mislil sem, da je to akademija za fante.'' Je pripomnil in si jo dodobra pogledal. ''Vanity Mattew Travis Wild, 7.letnik. Kliči me kakor hočeš.'' Je rekel in se ji zopet nasmehnil. Imela je čudovite ognjene lase in izzivalen videz, a njene poteze so bile mehke in lepe. ''Kaj delaš tako pozno tu?'' je znova zazehal in si jo spet pogledal. Sploh ne slabo, sploh ne. Se je nasmehnil. Za eno noč... pogledal jo je v oči in skušal z njih kaj razbrati. Jasno mu je bilo le, da ga je požirala z očmi. Nasmehnil se je in pogledal v ogenj.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 10:12 am

"okej super, ne ni samo za fante tam je bilo veliko punc" je rekla Amy. Nikoli še ni slišala, da bi bil Durmstang samo za fante. "vau lepo posebno ime imaš, klicala te bom kar Van, če ti je seveda prav, torej si tukaj zadnje leto, kam pa misliš it se dalje šolat"?. Sama je imela časa samo dve leti, pa še vedno vedela na katero šolo bo šla dalje. Videla je , da si jo Van ogleduje,a se zato ni zmenila. Sama si pa ga je še enkrat ogledala imel je res popolno postavo ter lepe oči, bil bi popoln model je v mislih premišljevala Amy. Stavila bi, da ima Van že punco, a vseeno tega ni hotela vprašati. "em, saj sem ti rekla da sem se izgubila in sem kar dolgo iskala pot v dnevno sobo" je rekla Amy. Fant se ji je zdel prijeten. Van se je nasmehnil ter pogledal ogenj, Amy pa mu je vrnila nasmeh.

((oki thanks))
Nazaj na vrh Go down
Gryffindor
Gryffindor

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 10:29 am

''Prepričan sem bil, da je izključno za fante. Sem na izmene namreč prihajajo samo fantje.'' Je dodal. Pogledal jo je in pokimal:''Prav mi je.'' Nasmehnil se je:''Saj vem da si mi povedala, a sem mislil, da si tu še malo ostala.'' Naredil je premor, dovolj da je vdihnil in nadaljeval:''Učil se bom za profesorja OPMS. Privlači me.'' Je skomignil. ''Torej, Amy, imaš fanta?'' Se je nagajivo nasmehnil.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 09, 2012 10:37 am

"ja na izmene žal punce nismo smele pridi, čeprav še sama nevem zakaj" je rekla Amy ter se nasmehnila. "okej, moje ime a je itak prekratko za vzdevek" je rekla z žalostnim glasom. "vau za profesorja OPMS, to je najboljši predmet forever" je rekla, sama je bila navdušena nad obrambo že od malega, a nikoli ji ni prišlo na misel, da bi bila lahko prof. Opms. Ko je bila majhna se je navduševala nad aurorko,a po nekaj letih je ta poklic ni več privlačil. "ne nimam ga, pa ti imaš punco?". Videla je njegov nagajiv nasmeh.
Nazaj na vrh Go down
Gryffindor
Gryffindor

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimePet Avg 10, 2012 5:36 am

Vanity je visoko privzdignil obrvi. ''Res? Kako...zanimivo.'' Je dodal in se kislo nasmehnil. Tole mu nekaj ni šlo v račun. Ampak saj je tako ali tako vedel, da je ravnatelj malo čuden, no, ne čuden, če smo natančni, temveč nekdanji Jedec Smrti. Vanity je pogledal Amy z zamišljenim pogledom; saj ni dobesedno nje pogledal, le skoznjo je razmišljal na tisto akademijo; Durmstrang. Akademijski sloves in glas se je razširil po celem svetu, a le po zaslugi fantov. Slišal je, da imajo odlične quidditch ekipe. Fantov. In dosegajo odlične rezultate na tekmovanjih. Fantje. Slišal je tudi, da morajo dobivati odlične rezultate. Precej strogo. Je Vanity tiho sočustvoval z mladimi fanti na tisti akademiji. Ampak prepričan je bil, da so oni vsega tega že navajeni. Vsakdanji pritisk je pač nekaj, na kar se moraš navaditi, pa če hočeš ali nočeš. Mogoče so jih že starši doma pripravljali na to. Ravnatelj se stoodstotno trudi, da bi šoli prevladali fantje. Tako je razmišljal in kar nekaj časa bil tiho.
Ko se je vrnil nazaj v 'pravi čas' in 'pravi kraj', se je zmedeno ozrl k Amy in se ji nasmehnil. Po spominu je pobrskal, kaj je rekla in se ji hitro opravičil za rahlo odtavanost. ''Ja, OPMS je super. Pa še moja palica je predvsem za uroke, obrambo in napade odlična.'' Ven je privlekel 34cm dolgo palico iz vrbinega lesa z zmajevo srčno kito, si jo pogledal in jo začel vrteti med prsti. To je bilo nekaj, kar je zelo rad delal. Tišina je še malo zavladala med njima, ko je Amy odgovorila in hkrati vprašala:''Ne, nimam ga. Pa imaš ti punco?'' Vanity se je rahlo zdrznil in pogledal Amy:''Ne, nimam punce. Ne maram resnih zvez. Na tejle šoli sem bolj poznan kot večni osvajalec in ljubimec, ne pa fant resnih zvez.'' Je odkimal. Pravzaprav je bil na dejstvo, da je med ženskim spolom znan kot ljumibec, kar ponosen.

((evo ti en doug post hehe))
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 16, 2012 9:16 pm

Van je očitno ženskar je v mislih pomislila Amy, ko ji je rekel da ne mara resnih zvez in da je poznan kot osvajalec in ljubimec. Sama je imela raje resne zveze kot pa le kratke avanture, zato se mu je le nasmehnila. Van je med prsti vrtel svojo palico. " okej jaz sem pa tvoje nasprotje raje imam resne zveze kot pa kratke avanture, pa še sama nevem zakaj me tako privlači resna zveza, So tukaj na Bradavičarki kakšni luštni fantje, ki iščejo zvezo?" je še vprašala. Upala je, da niso vsi tako kogt Van za kratke avanture.
((sorry, kr je tko doug trajal, da sm ti odpisala Rolling Eyes ))
Nazaj na vrh Go down
Gryffindor
Gryffindor

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 16, 2012 9:24 pm

((ni problema.))

Nasmehnil se ji je nazaj. Amy se je zdela ljubka, nedolžna punčka. Nedolžna. Saj ni rekel, da je imel kaj proti tem, ampak z novimi se ni zapletal. Vsaj ponavadi ne. Čeprav je baje čudovito biti prvi. Kot so rekli njegovi prijatelji. A temu se je le nasmehnil. ''Resna zveza, kaj? No, moji prijatelji so večinoma zasedeni, ampak ko rečem moji prijatelji, mislim mojo družbo, s katerimi sem vsak dan. Sicer pa jih tu imaš cel kup prostih fantov. Ki so luštni, seveda. Poišči si kakšnega tvojega letnika. V sedmem jih boš malo dobila za resno zvezo. Takih, ki niso že zasedeni.'' Je rekel in skomignil. ''Sicer pa boš z takim luštnim in nedolžnim obrazom kmalu pobrala kakšnega prav tako nedolžno luštnega fanta tvoje starosti za resno zvezo.'' Ji je pomežiknil in nato z palico zamahnil, da so se na ogenj dodala polena. Zveze. Je Vanity prhnil v mislih, a na videz le mirno gledal v prasketajoč ogenj.
''Torej, Amy, kaj rada delaš? Saj veš, hobiji.'' Je nadaljeval pogovor, čeprav mu je tišina nekako prijala.
Nazaj na vrh Go down
Gost
Gost

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 16, 2012 9:46 pm

"super potem moram čimprej v akcijo, ja najboljkši so tisti iz mojega letnika, v 7 letniku fantje itak mislite samo na sex,kolikor sem zasledila na Bradavičarki, nedolžnim obrazom ne bi rekla, da sem še nedolžna" je rekla Amy. O njeni nedolžnosti bi lhako govorila cel dan, a ne more zaupati kar prvemu človeku ki ga spozna. "em rada pojem, samo nimam glih posluha, igram kitaro, plešem, berem knjige, čaram in moj hobi je še kršenje pravil, pa tvoji hobiji?" je vljudno vprašala.
Nazaj na vrh Go down
Gryffindor
Gryffindor

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitimeČet Avg 16, 2012 10:33 pm

''Ne zanima vse iz 7.letnika samo seks.'' je izustnil, še preden bi lahko sam sebe ali kdorkoli drug njega ustavil. Poskušal je pokazati miren nasmeh, čeprav mu je srce razbijalo kot noro. Resno, Vanity? Nikomur ni mislil izdati svoje skrivnosti. Nikomur. ''Nekateri se radi tudi, naprimer, crkljajo.'' Se je poskušal izmuzniti, njegov glas pa je k temu dobro pripomogel, saj je bil miren. ''In pravzaprav je kar večja polovica fantov 7.letnikov za resno zvezo.'' Je dejal. To je bilo nekako res. Nekateri so tudi že imeli punce. Nameravali prihodnost preživeti z njimi. Vanity je debelo pogoltnil. Kmalu bi se izdal. Čeprav ga je pestilo, kako hitro je izrekel kaj brez premisliti, se je zasmejal. ''Resno, Amy? Na obrazu se ti vidi, da si nedolžna. Ali pa to vidim samo jaz...strokovnjak za tako.'' Je skomignil. ''Ampak saj meni lahko zaupaš. Skrivnosti so na varnem.'' Je naredil kratek premor. ''Vendar te popolnoma razumem. Ne moreš zaupati prvemu človeku, ki pride mimo. Pa čeprav je iz tvojega doma. Sčasoma se boš naučila komu zaupati, in komu ne.'' Zdaj jo ni več videl kot dekle z luštnim obrazom. Bolj kot prijateljico.
''Čaraš? Mejdun!'' Se je zasmejal. K vljudnemu vprašanju se šteje tudi vljuden odgovor. ''Pojem, igram klavir in mogoče kitaro, bolj slabo, klavir pa odlično. Berem knjige, rišem oz.slikam, športam ter...čaram.'' Se je še enkrat zasmejal.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Common room Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Common room   Common room Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Common room
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Common room
» Common room