Objela sta ga in mu položila roke na ramena. Bratci so se stiskali k nogam in se nasmihali ter metali majhne avtomobilčke v očeta, ki so ga videli po dolgem času. Velikemu, robatemu moškemu je na ustnicah sijal širok ponosen nasmeh, ko je gledal 4 sinove in svojo ženo. Čudovito, veselo, lepo oblečeno in začuda trezno. Will jih je gledal. Vse, ponovno združene in srečne. Objete.
BUUM! Odprla so se vrata hodnika in zaslišali so se glasovi, ki so Willa hitro spravili iz sanjarjenja, ko je gledal v zaprašeno ogledalo, ki je pokazalo tvoje največje želje. Na koncu so bile le to.. Željem ki se ne bodo uresničile. je tiho pomislil, zavedajoč se da so glasovi vedno bližje. Še zadnjič je pogledal k ogledalu in se nasmehnil očetu ter materi, potem pa se, kot bi mignil skril za enega od debelih stebrov. K sreči zadnjo sekundo, saj so se vrata odprla in v sobo je prikorakala čedna modrooka blondinka z psom. Takšnega prizora nisi videl vsak dan. Sploh ker se je dekle začelo z psom pogovarjati. Will si ej tiho pomel oči ter premeril dekle. Ni bila videti zmešana, le sexi. Ni si mogel pomagati, da je ne bi premeril in se ustavil na zadnjici. V tistem se je pes začel čudno obnašati in je stekel stran. Zdaj ali nikoli.. je pomislil ter stekel ob stebrim, potiho in nevidno ter se prikazal zadaj drznvranke, kot je bilo videti na znaku. Sam si je popravil šal, ki je edini odkrival iz katerega doma je. Takrat ag je zagledala in se obrnila. Seveda ej bila prestrašena. Sem ni hodilo veliko učencev. Will je bil obseden z to sobo, a to je bila že druga zgodba. Nasmehnil se je ter upal da jo je z tem nekako pomiril."Brez skrbi. Iz Gryffindoma sem. Ni se me treba bati." je hitro rekel, saj se je bal da bi zakričala in z tem koga provabila.
Sori za pozn odgovor.